miercuri, octombrie 4, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Adevăratul motiv pentru care Prințesa Diana avea mereu părul scurt

Prințesa Diana avea un obicei de a-și tunde mereu părul scurt. Pe lângă bluzele cu guler pe gât pe care le purta prințesa, coafura sa a fost explicată de către stilistul său, Sam McKnight, care a scris o carte și a realizat o expoziție de curând.

Iată ce a făcut-o pe Prințesa Diana să aleagă mereu să-și tundă părul scurt și cum a ajuns să lanseze o nouă tendință în coafură pentru femei!

De ce își tundea Prințesa Diana părul scurt?

McKnight a relatat publicației Daily Mail că prima dată când a lucrat pentru prințesă a fost în anul 1990, atunci când aceasta a fost adusă de fotograful Patrick Demarchelier. McKnight credea că era programată o ședintă foto cu Margaret Thatcher, în momentul în care i se spusese că vor fotografia pe cineva important pentru publicația Vogue. Pentru acea ședință foto, stilistul a folosit câteva trucuri de styling – a introdus șuvițele părului până la umeri sub tiara, pentru a face părul să pară tuns scurt.

Prințesa Diana a fost încântată de aspectul său din acea ședintă foto, iar după aceasta l-a întrebat pe stilistul McKnight cum i-ar aranja părul dacă i-ar da mână liberă. Iar McKnight i-a spus că l-ar tăia pe tot și prințesa a fost convinsă imediat. Restul a devenit istorie sau, cu alte cuvinte, o tunsoare celebră.

McKnight a dezvăluit că această tunsoare a devenit o coafură pe care femeile au început să și-o dorească dintr-o dată.

Ipoteza popularității acestei tunsuri a fost bazată pe contrastul în raport cu coafurile anilor ’80 (părul lung), reprezentând un aspect mai sportiv și androgin, dar care încă avea tendințe feminine accentuate.

McKnight a continuat să colaboreze îndeaproape cu Diana, întâlnindu-se cu aceasta de fiecare dată când stilistul se afla în Londra. În timpul unei întâlniri cu Linda Evangelista și editorul de la Vogue, Liz Tilberis, McKnight le-a povestit acestora despre o ședință foto pe care o avusese în acea săptămână, cu câteva zile înainte, cu prințesa Diana și Demarchelier și le-a arătat acestora o poză, care considera stilistul că ar fi fost perfectă pentru coperta de la Vogue.

Foarte interesant și..  Un adevăr dovedit ştiinţific. „Facem cu toţii parte dintr-un plan divin şi suntem trimişi aici, pe Pământ cu o misiune”

Și acea poză chiar a ajuns pe coperta British Vogue, în decembrie 1991 – poza în care prințesa era tunsă scurtă și purta un pulover negru, pe gât. Iar McKnight a mai împărtășit un detaliu special al acelei fotografii – prințesa tocmai ce încetase să-și roadă unghiile și era foarte mândră de felul în care acestea arătau.

Sursa: eva.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.