marți, aprilie 16, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Adevărul despre Revoluția din Decembrie ‘ 89 și moartea lui Ceaușescu

Revoluția din ’89 nu a fost decât o mască a unui plan conceput de marile puteri ale lumii pentru a-l înlătura pe Ceaușescu de la putere

Cu privire la Revoluția din Decembrie ‘ 89, au fost formulate mai multe scenarii, unele probate cu fapte, iar altele rămase ca simple declarații. Publicația jurnalista.net ne arată care ar fi adevărul despre Revoluția din Decembrie ‘ 89, si motivul pentru care Nicolae Ceaușescu a fost omorât.

Iată un fragment din pledoaria jurnalistei:

„Știm cu toții că Nicolae Ceaușescu nu a vrut niciodată răul acestei țari deoarece a fost un patriot convins și a făcut tot ce i-a stat in putință să mențină Romania in topul marilor puteri ale lumii. In continuare, o sa încerc să vă fac să înțelegeți adevărul din spatele revoluției din 1989, si motivul pentru care Nicolae Ceaușescu a fost omorât…

Sa facem o comparație intre vremurile de atunci, si vremurile de acum, o sa vedem cate argumente pro si contra avem pentru fiecare perioadă.

Pe vremea lui Ceaușescu, fiecare cetățean al României, după terminarea studiilor care erau total gratuite, avea asigurat fără nici un fel de discuție un loc de muncă, după specializarea fiecăruia, pe lângă locul de munca statul oferea și o locuință tinerilor proaspăt angajați care nu aveau, in funcție de necesitate, daca erai singur primeai o garsonieră, daca îți clădeai o familie primeai un apartament. Astăzi, după terminarea studiilor pentru care plătești mii de euro, ce primești? Un mare NIMIC! Daca nu ai o pilă mare care sa te recomande ești un nimeni, sau o căruță de bani.

Si să vorbim despre cei care locuiesc in mediul rural, termină studiile, își găsesc cu greu un loc de muncă, intervine problema salariului de nimic, si a locuinței. Pentru a pune mâna pe o garsonieră sau un apartament, un om de rând trebuie sa muncească toata viața pentru bănci, si există posibilitatea ca si moștenitorii respectivului sa muncească pentru a achita datoriile către bănci ale părinților.

Pe vremea lui Ceaușescu, odată angajat beneficiai de tot ce era nevoie pentru a avea un trai de calitate, precum cei din occident in zilele noastre, primeai concedii in stațiuni de top din țara, asigurate de angajator,sistemul de sănătate era gratuit, iar la bătrânețe aveai o pensie care îți asigura o viață decentă in continuare.

Toate obiectivele majore pe care Romania le deține au fost construite de către Ceaușescu – Transfăgărășanul, canalul Dunăre – Marea Neagra, centrala atomoelectrica de la Cernavoda, sistemul hidroenergetic,combinate siderurgice, rețea electrică, șantiere navale, sisteme de irigații, rețea feroviară, autostrada București – Pitești, metroul bucureștean, fabrici, uzine, si acum, in ce stare sunt toate aceste realizări? Exact, in paragina, fabrici închise, rețea feroviara la pământ, combinate închise, autostrăzi doar pe hârtie, totul merge din ce in ce mai rău, fără ca nimeni sa ia masuri, dar toți iau bani.

Pe lângă toate aceste realizări, Ceaușescu a făcut si anumite greșeli, nu au fost făcute probabil cu răutate însă acestea au fost dramatizate si puse intr-un portofoliu după ’89 pentru a-l scoate vinovat de moartea sa. Si anume, in perioada ’82-’83 -> ’89, majoritatea produselor alimentare ‘fabricate’ de Romania au fost exportate, si datorita acestor exporturi in masa produsele alimentare destinate romanilor se livrau intr-un ritm mai lent, de aici au plecat si vorbele de genul “pe timpul lui Ceaușescu nu aveam nici ce sa mâncam”. Însă ce nu știe multă lume este faptul ca aceste exporturi de milioane de dolari aveau ca scop acoperirea datoriilor țării, in primăvara ultimului an in viața al lui Ceaușescu, 1989, tara a scăpat de datoriile externe care se estimează ca ajunseseră la 10 miliarde de dolari…

Foarte interesant și..  Mâncați șorici în această perioadă, după ce tăiați porcul? Ce trebuie să știți despre acest produs provenit de la porc

Înainte sa fie omorât, Ceaușescu a ținut un discurs in care a spus in felul următor: “Poporul este adevăratul stăpân si va rămâne veșnic stăpân pe destinele sale si pe bogățiile țarii”, a fost omorât pentru ca acest citat sa nu se îndeplinească. Deoarece Rusia si SUA cunoșteau potențialul bogățiilor (resurselor) naturale pe care le deține Romania, însă nu aveau cum sa se atingă de acestea deoarece, cum am spus si mai sus, Ceaușescu nu si-a vândut tara, au pus la cale un plan prin care să-l scoată oaia neagra a țării pentru ca mai apoi sa fie omorât iar in acest fel, cele doua mari puteri o să poată exploata resursele naturale ale țării în liniște, la preturi de nimic. Si uite așa rușii exploatează in secret Roșia Montană si pleacă din tara noastră cu mii de tone de aur, lăsând in urma nimic altceva decât cianura.

Avem datorii de miliarde de euro către FMI, tara a fost vândută încetul cu încetul, cum vom scăpa de aceste datorii ținând cont de faptul că Romania se afundă încet si sigur? O sa ajungem sa muncim pentru FMI pană la urma, si tot poporul are de suferit, deoarece idioții care au înfundat tara or sa fie prin nu știu ce tari exotice.

Revoluția din ’89 nu a fost decât o mască a unui plan conceput de marile puteri ale lumii pentru a-l înlătura pe Ceaușescu de la putere, urmând ca aceștia sa aibă acces liber la resursele naturale si bogățiile României… .

Nicolae Ceaușescu a refuzat propunerea de a se alătura grupului Bilderberg, nu știm ce ar fi fost Romania in momentul de fata dacă Ceaușescu ar fi acceptat propunerea de a intra in acest grup despre care nu știm decât un singur lucru, conduce lumea, comploturi la nivel mondial.

Înainte de a fi asasinat, la ultima întâlnire cu Gorbaciov, acesta (Gorbaciov către Ceaușescu) i-a spus “ne vedem in decembrie, daca ne mai vedem“, ce înseamnă asta? Iar la scurt timp după asasinare, in ianuarie ’90 reprezentanții trilateriei (SUA, Europa, Asia) s-au întâlnit la Moscova cu Mihail Gorbaciov.

Al III-lea război mondial se desfășoară sub ochii noștii, se duce un puternic război economic la nivel global, totul este pus la cale până la cele mai mici detalii, masoneria lucrează extrem de bine… .”

Citește mai mult la: jurnalista.net

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.