vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Detalii de puțini știute despre fiecare grupă de sânge în parte

Fiecare grupă sanguină are caracteristici unice care pot influenţă pierderea în greutate, anumite boli şi chiar personalitatea.

Persoanelor care au grupa sanguină 0 li se recomandă să consume proteine cum ar fi carne sau pește, în timp ce persoanele cu grupa sanguină A n-ar trebui să consume carne, ci cât mai multe legume. Cei care au grupa B trebuie să evite să mănânce carne de pui şi să consume mai multă carne roşie, în timp ce persoanele care au grupa AB vor avea un organism sănătos dacă vor consuma fructe de mare şi carne slabă.

Cum influențează personalitatea?

Cei cu grupa 0 sunt considerați extrovertiți, creativi şi mai încrezători în forţele proprii. Persoanele cu grupa A sunt împăciuitoare, au o minte artistică şi sunt demni de încredere. Cei puternici şi independenţi sunt oamenii care au tipul B de sânge. Persoanele cu tipul de sânge AB sunt cele pe care te poţi baza, sunt timide, responsabile şi dispuse să aibă grijă de ceilalţi.

Legat de nașteri, se știe că femeile care se încadrează în grupa AB produc mai puţini hormoni de stimulare foliculară, cei care le ajută să rămână însărcinate mai uşor.

Predispoziția la stres

Persoanele din grupa A produc mai mult cortizol – hormon al stresului. În plus, dacă vi s-a întâmplat să întâlniţi persoane care se înfurie foarte uşor, cel mai probabil au grupa sanguină 0. Acestea au un nivel mai ridicat de adrenalină şi au nevoie de mai mult timp să-şi revină din situaţiile mai stresante.

Grupa sanguină şi căsătoria

Înainte de a te decide să te căsătoreşti, ai face bine să verifici grupa de sânge a partenerei sau partenerului. Când vine vorba de conceperea unui copil, anumite tipuri de sânge nu trebuie să se amestece. De exemplu, persoanele cu grupa sanguină A nu trebuie să fie căsătorite cu persoane care au grupa sanguină B. Potrivit factorului RH, RH+ şi RH- nu trebuie combinate. Tocmai din acest motiv sunt anumite state care cer cuplurilor că înainte de căsătorie să facă analize ale sângelui.

Foarte interesant și..  Poziţia în care dormi îţi dezvăluie personalitatea

Grupa sanguină şi sportul

Deoarece grupa sanguină A este mai vulnerabilă în faţă stresului, persoanele cu acest tip de sânge au nevoie de relaxare şi de calmare, și pot practica yoga şi meditaţiile. Cele cu tipul de sânge B iubesc provocările pentru corpul şi spiritul lor, aşa că vor tinde să practice activităţi pentru echilibrarea celor două.

Sursa:sanatatea.org

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.