Connect with us

Diverse

Informații prețioase despre plantele care te însănătoșesc. GHIDUL COMPLET AL PLANTELOR MEDICINALE SI AL BOLILOR PE CARE LE VINDECA

Published

on

Acest ghid al plantelor medicinale ne prezintă modul de folosire al plantelor medicinale in vindecare. Autorul, David Hoffmann oferă o abordare holistică prin care sa ne putem restabili si menține starea de bine.

Prin sfaturi precise ne arata cum să diagnosticăm și să tratam fără riscuri o gamă largă de afecțiuni, de la diabet și depresie, la tuse convulsivă – fără niciun efect secundar negativ.

Cartea prezintă:

  • – o explicație clară a sistemelor organismului;
  • – sfaturi privind diagnosticarea si tratarea bolilor;
  • – metode simple de culegere a plantelor si de preparare a remediilor;
  • – un repertoar al plantelor medicinale si un index al denumirilor botanice.

Nu toate bolile necesita medicamente puternice, creme sau alifii. Citind acest ghid, poți învăța cum să folosești plantele medicinale pentru binele și sănătatea familiei tale.

Medicina naturista se bazează pe relația dintre planta si ființa umana, dintre planta si planeta, dintre ființa umana și planeta. Sa folosim plantele medicinale in procesul de vindecare înseamnă sa facem parte dintr-un ciclu ecologic.

Asta ne da posibilitatea sa fim prezenți în mod conștient în lumea vie, vitala din care facem parte; sa adeverim întregirea si lumea in viata noastră prin cunoașterea remediilor folosite.

Plantele medicinale ne pot conecta la contextul mai larg al întregului planetar si, in timp ce ele isi îndeplinesc rolul fiziologic/medical, noi ni-l putem îndeplini pe al nostru, construind conștiința acestei conexiuni si relații mutuale.”, nota David Hoffmann.

David Hoffmann a lucrat patru ani la Institutul National al Herbalistilor Medicali din Marea Britanie si mulți ani a condus un cabinet de consultanta in fitoterapie. Ajuns în SUA, a fost numit președinte al Societății Herbaliștilor Americani si a ocupat postul de director al Scolii pentru Studierea Plantelor Medicinale din California.

Cartea poate fi achiziționată la un preț promoțional, precizează sursa citata.

RECOMANDARE
10 alimente din China pline de material plastic, pesticide și substanțe chimice

Sursa: elefant.ro

loading...

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***