Connect with us

Din lume

Malcom Howard, agent CIA aflat pe patul de moarte face dezvăluiri incredibile! „Am aruncat în aer World Trade Center pe 9.11.2001

Published

on

RECOMANDARE
Francezii caută prin satele românești usturoi și-l exportă pe bani grei în SUA. In schimb noi îl importăm masiv din China

Agentul CIA, agent pensionar, Malcom Howard, în vârstă de 79 de ani, a făcut o serie de dezvaluiri uimitoare când a aflat ca mai are de trait cateva saptamani imediat ce a fost fost externat dintr-un spital din New Jersey.

Potrivite site-ului newspunch.com Howard susține că a fost implicat în „demolarea controlată” a World Trade Center 7, a treia clădire care a fost distrusă pe 11 septembrie.

Howard, care a lucrat pentru CIA timp de 36 de ani ca operator, susține că a fost contactat de agenții CIA pentru a lucra la un proiect în domeniul demolării.

Instruit ca inginer civil, dl. Howard a devenit expert în explozivi pentru CIA la începutul anilor 1980. Dl. Howard spune că are o vastă experiență în ceea ce privește plantarea explozivilor in locuri greu de descoperit.

Spune că a lucrat la operațiunea CIA numită „New Century” între mai 1997 și septembrie 2001, timp în care afirmă că CIA „încă mai lua ordine de sus”. El face parte dintr-o celulă de 4 operatori însărcinați sa se asigurare că demolarea va avea succes.

Operațiunea World Trade Center 7 este unică printre demolările sale, deoarece este singura demolare pe care „a trebuit să ne prefacem că nu era o lucrare de demolare”. El susține că nu avea nici o problemă să treacă prin această înșelăciune la acel moment, pentru că … „când ești patriot, nu pui la îndoială motivația CIA sau a Casei Albe. Presupun că scopul mai mare este pentru un bine mai mare. Ei recruteaza numai oameni buni, loiali ca mine….

[John Kerry admite că WTC 7 a fost distrus de o demolare controlată] Dar chiar el admite că acum, privind înapoi, „Ceva nu era corect”.

Din acesta situatie nu a rezultat nimic bun. Aceasta nu este America pe care mi-am imaginat-o.”

Howard spune: „A fost o demolare clasică controlată cu explozivi. Am folosit materiale compozite nanotehnologice super-fine de calitate ca explozivi. Partea dificilă a fost obținerea de mii de kilograme de explozivi, siguranțe și mecanisme de aprindere în clădire, fără a cauza prea multă îngrijorare. Dar aproape fiecare birou din clădirea 7 a fost închiriat de CIA, Serviciul Secret sau militar, ceea ce a făcut totul mai ușor. ”

Dl. Howard explică faptul că WTC 7 a fost „încărcat cu explozivi în locuri strategice”din luna in care a inceput misiunea până în ziua care a schimbat cursul istoriei americane. Pe 11 septembrie, în timp ce turnurile de nord și de sud au ars, explozibilele au fost aprinse în World Trade Center 7, iar exploziile de nanotera au spulberat clădirea, distrugând structura de oțel, înlăturând armăturile scoțând-o ca o coajă.

World Trade Center 7 s-a prăbușit în amprenta proprie la ora 17.20, la șapte ore după distrugerea WTC 1 și 2. Clădirea a șocat martorii coborând la viteza de cădere liberă, indicând faptul că a întâmpinat rezistență zero în calea în jos.

Sursa: extranews.ro

loading...

Din lume

O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Published

on

By

RECOMANDARE
O creatură gigantică a fost pescuită într-un ocean. Greutatea ei este una incredibilă

Această creatură a fost pescuită în apropiere de coasta pacifică a statului Peru, la frontiera cu Ecuadorul.

Locul respectiv este cunoscut sub denumirea de Golful La Cruz.

La sfârșitul lunii aprilie a fost pescuită această mare creatură ce cântărește o tonă.

Reprezintă o Mantarraya gigantică. Denumirea științifică a speciei este Manta birostris. Vietatea trăiește în mările tropicale și temperate din întreaga lume.

Se hrănește cu plancton, pești mici și calmari. Ca și rechini, are pești care o deparazitează.
Populația de Mantaraya a fost decimată în anii 90 de pescari. În prezent, sunt puține exemplare.

De aceea este considerată o specie vulnerabilă în Filipine, Argentina, Golful Mexic. Faptul că a fost pescuită în Peru reprezintă o raritate.
În imaginile de mai jos se observă cum creatura este ridicată de o macara. Bineînțeles pe plajă s-au strâns numeroși curioși.

Sursa: videoviraliweb.com

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***