sâmbătă, mai 25, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ai telefonul zgâriat? Soluții pentru a scăpa de zgârieturi cu câteva lucruri din casa

Ai telefonul zgâriat? Tocmai ai cheltuit o groaza de bani pe un smartphone de ultimă generație și te-ai trezit cu o dungă de toată frumusețea pe mijlocul ecranului. Cum elimini zgârieturile de pe ecranul telefonului?

Cu toate că situația pare de speriat și deja te gândești că valoarea dispozitivului a scăzut, să elimini zgârieturile de pe ecranul telefonului sau tabletei este o sarcină relativ simplă. siteul

Siteul playtech.ro a identificat cateva solutii la indemana tuturor pentru a scapa de aceste zgarieturi nedorite.

Prima ar fi cu o simpla radiera.

Pe Youtube este plin de persoane care susțin că această metodă funcționează pentru zgârieturile fine, ca cele provocate de contactul capsei de deasupra buzunarului cu ecranul.

Tot ce trebuie să faci este să miști radiera de-a lungul zgârieturii, iar aceasta ar trebui să dispară.

Daca nu merge cu radiera se poate incerca cu pasta de dinti. Aplică pasta de dinți în mișcări circulare și observă cum dispare zgârietura. După ce ai terminat, folosește o cârpă umedă pentru a șterge excesul de pastă de dinți. Totuși, trebuie să ai grijă ca pasta de dinți să nu intre în spațiul dintre ecran și carcasă, și poate nu ar strica să aplici un pic de bandă adezivă pe margini, pentru a proteja acele zone.

Daca nu merge nici cu pasta de dinti poti incerca cu praf de copt, alcool (spirt medicinal), chiar si cu vaselina.

Pentru a afla cum se folosesc aceste metode intra pe playtech.ro

Foarte interesant și..  De ce se descarcă repede bateria de la telefon. 10 cauze și soluții pentru autonomia smartphone-ului

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.