Acasă DE ACTUALITATE Alerta meteo. România, lovită de un val de aer polar în următoarele...

Alerta meteo. România, lovită de un val de aer polar în următoarele zile. Cât de frig va fi

0

Un val de aer polar va lovi Romania. Specialiştii avertizează că temperaturile vor fi neobişnuit de mici în următoarea perioadă.

Potrivit Severe Weather, un val de aer polar, venit din nordul Rusiei, va lovi Europa începând din 3 mai. Frigul va afecta regiunile din vestul ţării noastre de duminică, iar la începutul săptămânii următoare se va extinde în aproape toată România.

Cele mai afectate vor fi ţările din Europa Centrală, unde dimineaţa temperaturile ar putea ajunge chiar la pragul îngheţului. Diferenţele ar putea fi şi de 10 grade în minus faţă de media normală a acestei perioade a anului.

Temperaturile, mult sub media perioadei

Potrivit meteorologilor români, “aerul rece rece vine din regiunea polară, ca un nucleu rece şi a cauzat instabilitatea care a fost şi până acum. De duminică va fi o răcire mai intensă decât am avut acum”, a confirmat meteorologul Robert Balasz.

Specialiştii spun că temperaturile sunt sub cele normale pentru această perioadă. Deja mai multe zone din ţara noastră au suferit efectele unor fenomene extreme. De pildă, ploile care au lovit vestul ţării în ultimele ore au smuls asfaltul de pe o şosea în Caraş-Severin.

sursa stirile protv

Foarte interesant și..  Au învățat de pe internet cum sa facă milioane, iar acum au o afacere de succes. Povestea unei familii din ARAD

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentRăzvan Ciobanu trăia de pe o zi pe alta. Era falimentar și ajunsese datornic până și la pet shop
Articolul următorFemeia care susține că nu va îmbătrâni niciodată. Tratamentul la care ea a fost supusă este unul care va revoluționare lumea medicală