Alertă pe străzile din estul Londrei! Cinci atacuri cu acid, în doar 90 de minute - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Alertă pe străzile din estul Londrei! Cinci atacuri cu acid, în doar 90 de minute

Published

on

RECOMANDARE
Românii care-şi construiesc sau renovează casa pot primi 40.000 de lei de la stat

Autorităţile britanice au arestat vineri dimineaţă un adolescent, care este principalul suspect pentru cinci atacuri cu acid petrecute în mai puţin de 90 de minute în trei cartiere din estul Londrei.

În timpul nopţii, un suspect a aruncat substanţe corozive în faţa mai multor persoane, iar unele victime au suferit răni ce ar urma să le schimbe viaţa, transmite BBC.

Cele cinci atacuri au avut loc în cartierele Hackneu, Stoke Newington şi Islington din estul Londrei. Primul atac a avut loc în jurul orei locale 22.25 (00.25 ora României) pe strada Hackney. Toate victimele au fost transportate la spital, iar cel puţin o persoană a suferit răni care îi vor schimba viaţa. Între timp, adolescentul este într-o staţie de poliţie din estul metropolei, fiind reţinut sub suspiciunea de vătămare corporală gravă şi tâlhărie.

De asemenea, prima victimă este un bărbat în vârstă de 32 de ani, care conducea o motoretă, atunci când doi tineri pe o motoretă au oprit lângă el şi i-au acoperit faţa cu o substanţă corozivă pe strada Hackney.

Apoi, cei doi suspecţi i-au furat motoreta victimei atacate cu acid. Poliţia Metropolitană a explicat că aşteaptă o actualizare din partea medicilor cu privire la starea primei victime a atacurilor din estul Londrei. La ora locală 22.49 (00.49 ora României), un al doilea bărbat a fost atacat cu o substanţă corozivă în Islington.

Următoarele trei atacuri au avut loc pe bulevardul Shoreditch, pe strada Cazenove şi pe strada Chatsworth. Cinci bărbaţi au fost răniţi în urma atacurilor cu acid din estul Londrei.

Numărul atacurilor cu acid a crescut dramatic în ultimii ani, de la 261 în 2015 la 458 în 2016, doar în Londra. De la începutul anului, autorităţile londoneze au înregistrat 119 atacuri cu acid în capitala Marii Britanii.

Sursa: a1.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Plaja ascunsă - cel mai ciudat loc din lume. Teritoriul este protejat prin lege și este ferit de ochii turiștilor

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***