vineri, aprilie 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Alifie preparată în casă împotriva durerilor articulare: ajută imediat după prima aplicare

Alifie pentru dureri de articulații. Mulţi oameni suferă din cauza durerilor de articulații. De obicei oamenii simt durere în zona coatelor, a genunchilor şi a umerilor. Durerea apare mai ales la persoanele trecute de 40 de ani, ca efect al îmbătrânirii.

Sunt însă şi cazuri în care durerea poate apărea la oamenii mai tineri, având chiar mai puţin de 30 de ani, ca urmare a unor traume, fracturi sau la tineri care suferă de artrită sau reumatism.

Întrebarea este: cum se poate scăpa de durerile de articulaţii?

Din fericire, există un remediu natural care poate uşura această durere. O reţetă care îşi are originea în medicina populară rusescă! Este este foarte eficientă şi ajută după prima aplicare. Iată cum o puteţi prepara:

Ingrediente (aveţi nevoie de câte o lingură din toate aceste ingrediente):

– miere;

muştar (preferabil cald);

– sare de mare;

– bicarbonat de sodiu;

Preparare:

Combinaţi ingredientele şi amestecaţi-le bine până obţineţi un amestec omogen. Puneţi-le într-un vas şi păstraţi crema în frigider.

Instrucţiuni de utilizare:

Seara, înainte de culcare, ungeţi zona dureroasă şi masaţi uşor. Confecţionaţi o compresă dintr-o pungă de plastic, aplicaţi-o pe zona respectivă, apoi înfăşuraţi cu un fular de lână. Lăsaţi să acţioneze în timpul somnului, iar în dimineaţa următoare clătiţi. Repetaţi procedura 4-5 zile consecutiv.

Muştarul este, de asemenea, un remediu care vă poate ajuta în caz de arsuri (aplicaţi un strat mai gros pe zona afectată şi durerea va dispărea), dureri de cap (aplicaţi pe tâmple şi pe frunte), raceală şi durere în gât (înghiţiţi o linguriţă de muştar pentru a atenua durerea).

Articole asemănătoare

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.