joi, octombrie 5, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Aloe vera cu miere, remediul minune pentru sănătate

Mierea combinata cu aloe vera face adevarate minuni pentru sanatate. În ultima sută de ani, oamenii au fost descurajați să mai creadă în remediile naturale și, încet dar sigur, li s-a inoculat ideea că medicamentele chimice sunt mai eficiente. Cu toate astea, cercetări recente arată că oamenii încep să se întoarcă înspre simplitate și natură. Au înțeles ei ceva. Au înțeles că natura nu minte niciodată.

De exemplu, aloe vera și mierea, combinate, au efecte excelente asupra sănătății. Iată câteva remedii simple și la îndemână, pe care le poți face acasă:

Cum prepari remediul?

2 linguri de pulpă de aloe vera amestecate cu o lingură de miere se amestecă într-un pahar. Se consumă în fiecare dimineață, cu 30 de minute înainte de micul-dejun.
Această mixtură ajută și la pierderea kilogramelor în plus. Antioxidanții din miere, în combinație cu vitamina E din aloe vera stimulează rata metabolismului și prin asta te ajută să slăbești.

Bun pentru constipație

Studii medicale arată că tot mai mulți oameni suferă de constipație în toată lumea. 52% dintre aceștia suferă de constipație din cauza alegerilor alimentare proaste. Acest amestec prezentat mai sus îmbunătățește tranzitul intestinal datorită consistenței onctuoase, care acționează ca un lubrifiant natural.

Îmbunătățește imunitatea

Antioxidanții din miere și saponinele din plantă întăresc sistemul imunitar, ajutând corpul să lupte mai eficient împotriva agenților patogeni. De asemenea, protejează împotriva bolilor, nu doar luptă cu ele corp la corp!

Încetinește degenerarea celulară

La unii oameni, această degenerare e mai rapidă decât la alții. Antioxidanții și mineralele din acest amestec hrănesc celulele și le stimulează activitatea.
Bogată în vitamina A, aloe vera regenerează ochii și-i ține lubrifiați. Bineînțeles, consumată intern, nu aplicată pe ochi!

Foarte interesant și..  Marile capcane ale produselor lactate ieftine care nu sunt ceea ce spun producătorii că sunt

Ajută la vindecarea rănilor

Consumul regulat al acestui amestec ajută corpul să se regenereze după o perioadă de boală, datorită hormonului denumit auxină conținut de aloe vera, care reduce inflamația și permite rănii să se vindece mai repede.

Amestecul combate infecțiile virale și s-a dovedit foarte eficient în lupta cu răcelile și gripele.

Consumat în fiecare dimineață, nivelul de energie va exploda în câteva zile!

Consumul acestui amestec de către femeile însărcinate e foarte indicat. Nu doar pentru aportul de vitamina C și acid folic, dar și pentru dezvoltarea optimă a fătului.

sursa clickpentrufemei.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.