sâmbătă, decembrie 2, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Cum să imporți tu, România, cireșe din Africa de Sud, usturoi din China, fasole din Etiopia, praz din Egipt, mere din Polonia, lăptuci din Brazilia?…” și lista poate continua

Un diplomat de carieră, ambasadorul Norvegiei la București, și-a dat seama că avem o țară cu un pământ roditor, capabilă să hrănească fără probleme 80 de milioane de oameni, dar care nu poate să hrănească o populație de cinci ori mai mică.

„Cum să imporți tu, România, cireșe din Africa de Sud, usturoi din China, fasole din Etiopia, praz din Egipt, mere din Polonia, lăptuci din Brazilia? Cum să cumperi struguri când ai podgorii care produc cele mai diverse soiuri de masă și de vin încât să umpli toate mesele princiare ale lumii?

Cum să cumperi măi România, nu ți-e rușine, struguri de masă din soiul Italia veniți chiar din Italia când și nesăpată o vie de la Drăgășani sau Pietroasele sau Valea Călugărească sau Odobești îți poate da struguri de masă la fel de buni, dacă nu mai buni decât cei cumpărați din Cizmă și stropiți abundant cu pesticide?”

Sursa: viatasanatoasa.biz

Foarte interesant și..  Preparatul delicios care elimină deşeurile toxice stocate în colon

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.