Connect with us

DE ACTUALITATE

Amigdalina vindecă sau nu cancerul? Ce efecte secundare are?

Published

on

Mulți specialiști afirmă că amigdalina, denumită și vitamina B17, reprezintă medicamentul-minune pentru cancer. Care este adevărul?

Amigdalina este o substanță care se găsește în fructele cu coajă tare (migdale, nuci) sau în sâmburii unor fructe, semințe de in, fasolea și alte leguminoase . Un studiu din anii 80 (din SUA) arată că amigalina are efecte pozitive asupra cancerului, dar cercetări recente ale Institutului de Cercetare a Cancerului din Marea Britanie neagă aceste rezultate.

Amigdalina poate fi administrată sub formă de injecție intravenoasă, tabletă, cremă pentru uz extern sau sub formă lichidă pentru introducere rectală. Cele mai puține efecte secundare le are sub formă de injecție. Dacă iei un supliment alimentar cu amigdalină sau folosești amigdalină injectabilă ori cu introducere rectală, nu trebuie să consumi migdale sau alte alimente care conțin cantități importante din această substanță. În doze mari poate avea efecte secundare grave sau poate fi chiar letală.

Dintre efectele secundare pe sare le produce amigdalina se pot menționa: stare de rău (greață, slăbiciune), dureri de cap, amețeli, afectarea ficatului, lipsa oxigenului în țesuturi febră, confuzie, comă și se poate ajunge până la deces.

Se estimează că 50-60 de migdale crude sau 50 g de amigdalină sintetică pot provoca moartea.

„După numeroase cercetări, s-a ajuns la concluzia că prezența amigdalieni în alimentație calmează durerile reumatice și reduce temporar hipertensiunea. Omul de știință american dr. Dean Burk de la National Cancer Institute din Washington era de părere că amigdaliana are efecte antitumorale. Considerăm, totuși, necesară o precizare: până în prezent nu există un medicament specific, sigur, pentru tratamentul cancerului.

Preventiv, doza zilnică de 250-500 mg de amigdalină se poate asigura din 6-8 sâmburi de migdale sau caise. Migdalele se recomandă și în ulcerul gastric şi în gastrite hiperacide. Au acțiune antiseptică asupra aparatului digestiv, fiind indicate în colitele de fermentație. Sunt, de asemenea, ușor laxative și protejează aparatul urinar. Pentru tratarea ulcerului recomand 10 sâmburi zdrobiți, de două ori pe zi”, afirma dr. farmacist Ovidiu Bojor.

RECOMANDARE
Vitamina B17, extrasă din sâmburii de caise, declarată oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer. Culmea, e interzisă!

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Loading...

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

Sursa: a1.ro

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***