joi, mai 23, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Android 15 are o funcţie antifurt. Cum funcționează

Google introduce noi instrumente de siguranță bazate pe inteligență artificială în Android care poate bloca telefonul dacă hoții îl fură.

Cum funcționează funcția antifurt

Miliarde de telefoane Android primesc noi instrumente pentru a împiedica hoții de telefoane să vă acceseze informațiile și pentru a le încetini comportamentul criminal, a anunțat miercuri, 15 mai, Google la conferința sa pentru dezvoltatori I/O . Telefoanele Android vor folosi în curând inteligența artificială pentru a detecta automat când au fost smulse din mână și pentru a se bloca, ca parte a noilor modificări care includ adăugarea de protecție suplimentară pentru a vă securiza telefonul în cazul în care a fost furat, scrie Wired.

Actualizările – dintre care unele vor veni cu sistemul de operare Android 15, în timp ce altele vor fi compatibile cu telefoanele mai vechi – vin pe măsură ce companiile de telefonie introduc din ce în ce mai multe măsuri suplimentare în software-ul lor pentru a împiedica furturile de telefoane și pentru a proteja în continuare datele oamenilor.

Noi modificări la Android 15

Pe lângă instrumentele de telefon furate, Google introduce noi modificări la Android 15 care vor scana modul în care aplicațiile folosesc…

Citește continuarea pe b1.ro

Foarte interesant și..  Temuta Gardă de Fier, „gașca” de tineri antisemiți dispuși să ucidă la comanda lui Zelea Codreanu. Cum au început legionarii

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.