Connect with us

INEDIT news

Anunțul care trimite unde de șoc în lume! Ce are de gând Coreea de Nord să facă cât de curând

Published

on

Ziarul oficial al Coreei de Nord a anunţat că regimul de la Phenian va efectua în curând un nou test cu rachetă balistică intercontinentală.

„Seria recentelor teste strategice privind armamentul arată că nu suntem departe de lansarea unei rachete balistice intercontinentale”, a precizat jurnalistul nord-coreean Rodong Sinmun, potrivit zf.ro.

Anunţul indică faptul că regimul de la Phenian a continuat să-şi dezvolte tehnologia privind rachetele, de vreme ce liderul Kim Jong-Un a declarat la 1 ianuarie că tehnologia rachetei balistice cu rază intermediară de acţiune Pukguksong-2 (IRBM) era în faza finală de dezvoltare.

Un astfel de proiectil poate traversa până la 5.000 de kilometri.

„Din punct de vedere istoric, Statele Unite nu au îndrăznit niciodată să intre în război cu o ţară care deţine arme nucleare sau rachete balistice intercontinentale. Coreea de Nord dispune de tehnologia necesară pentru a lovi continentul american cu o rachetă nucleară”, se mai arată în articolul din ziarul nord-coreean, potrivit zf.ro.

Sursa: realitatea.net

RECOMANDARE
Dupa o toamna generoasa, ne pregatim de iarna. Vezi prognoza meteo pe doua saptamani
loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

RECOMANDARE
S-a trezit Arsinel: "Lasati-ma sa fiu mamaligar! Cred ca UE pofteste la ce are Romania"

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***