Connect with us

Din lume

Cea mai pură apă din lume se află in România. Apa celor 7 izvoare din Bucegi.

Published

on

Calitatea apei celor 7 izvoare din Munții Bucegi reprezintă un mister chiar și pentru oamenii de știință.

Izvoarele sunt situate în partea estică a Bucegilor, în Cheile Zănoaga, între Lacurile Bolboci și Scropoasa.

Alimentarea lor se face  dintr-un lac subteran. Având un debit de circa 400 de litri pe secunda, izvoarele țâșnesc la suprafață de foarte mult timp.

Unii profită și vând „apa vie”, speculând mitul, legenda si proprietățile reale ale apei.

Trebuie specificat faptul că cele 7 izvoare si calitatea lor de apa vie, au existat cu mult înaintea afaceriștilor. Un lucru cert este că izvoarele curgeau si acum 2000 de ani, potolind setea de cunoaștere a sacerdoților si inițiaților, vindecând muribunzi ori răcorindu-l pe Zamolxe si asigurându-i nemurirea.

Explicația științifică, în ceea ce privește puritatea apei, rezultă din  cercetările de laborator, care s-au  făcut încă din anul 1927.

Oamenii de știință întăresc ideea conform căreia apa din izvoare ar fi cea mai pură si mai energizată apă din lume, deoarece izvoarele ar traversa un zăcământ de argint. Acesta împiedică dezvoltarea bacteriilor.

Astăzi, zona este închisă. Se spune că  ar f destinată în întregime cercetărilor. Nu știm daca nu cumva se vrea monopolul, ca în vremurile trecute, atunci când doar marele demnitar avea exclusivitate pentru a-și asigura nemurirea.

Specialiștii de la NATO vor apa celor 7 izvoare!

„Fără îndoială că serviciile de informații ale NATO, cea mai puternica alianță politico-militara din toate timpurile, sunt mereu pe faza. Astfel se explica cum au aflat de apa cu proprietăți curative care tasneste dintr-o stanca pe coclauri puțin umblate din munții aflați la 13 km de Comarnic, pe Valea Prahovei, din izvorul Șapte Bolovani, cunoscut mai bine doar de câțiva pădurari.

Experții NATO din Berlin s-au aventurat in primăvara anului trecut pana la Bolovani, recoltând apa in niște recipiente, conținut ce a arătat, in urma unor analize sofisticate de laborator, ca lichidul nu conține deloc nitrați, fiind cel mai pur din Europa.

In decembrie 2006, compania FURRY INFOR SRL din Campina a concesionat prin licitație izvorul si terenul aferent de la Bolovani, pe o perioada de 49 de ani. Directorul firmei respective i-a declarat ziaristei Laura Pistol de la „Ziua”: „Nici nu am câștigat bine licitația – asta se întâmplă la începutul acestei luni – si ne-am pomenit cu o scrisoare prin care ni se propunea o colaborare. Reprezentanții NATO doreau ca noi sa îmbuteliem si sa distribuim apa de la Bolovani trupelor aflate in misiune pe teritoriul tarii noastre.

Proiectul va fi demarat in vara anului viitor, iar in prima faza va trebui sa cumpăram utilaje pentru captarea si transportul apei din munte. Acest lucru presupune montarea unei conducte de 15 km care sa străbată întreaga zonă muntoasă. Investiția va ajunge la cel puțin un milion de euro. Apoi, in etapa a doua, vom construi pe DN 1, la kilometrul 108, o fabrica moderna de îmbuteliere” . Investiția poate redresa simțitor bugetul local si rata șomajului din orașul Comarnic.

In afara de gradul excepțional de puritate a apei de la izvorul Șapte Bolovani, despre proprietățile curative ale lichidului pentru diverse maladii nu se știe aproape nimic. Cu totul altfel stau lucrurile in zona numita SAPTE IZVOARE de pe versantul estic al munților Bucegi, pe Valea Ialomiței, intre Lacrile Bolboci si Scropoasa, cu cele de la Șapte Izvoare, aflat la circa 7 km de Herculane, pe drumul spre Baia de Arama, sau cu Izvorul Tămăduirii de la Sâmbăta de Sus, de la Poalele Munților Făgăraș. Pentru a radiografia proprietățile curative ale apelor respective trebuie sa coboram cu opt milenii intr-o istorie care ne va rezerva in viitor multe surprize….”

Dr. ing. Ion Olteanu declara in vara anului 2003 pentru cotidianul Libertatea ca dosarele de la Sapte Izvoare” au fost redeschise in 1990, iar testele moderne confirma ca apa izvoraste dintr-o grota, unde se afla un imens lac subteran, cu un debit de 4.000 litri/secunda. Izvoarele sunt intr-adevar unele dintre cele mai pure surse naturale de apa plata din lume, datorate unor anomalii ale magnetismului Terrei, inca nestiindu-se cauza si efectele ce le pot avea anomaliile respective asupra organismului uman.

Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului National de Fizica a Pamantului, a precizat recent ca, in urma studiilor de cercetare a rocilor, ultima inversare a polilor magnetici a avut loc acum 780.000 de ani. Conform cotidianului Ziarul, unii cercetatori situeaza fenomenul la sfarsitul anului 2012, marcat de schimbarile dramatice de climei, iar radiatiile solare mult mai puternice sunt o consecinta ce va afecta in special persoanele care simt campul electromagnetic al Pamantului, respectiv paranormalii.

Investigatiile facute de noi au dus si la descoperirea partii pline a paharului, deoarece exista un dispozitiv caruia, din motive de publicitate, nu ii dam numele, care, combinand elemente de radionica si organicitate, focalizand un flux energetic extrem de puternic asupra unui subiect, are efecte benefice asupra unor maladii, apa distilata isi schimba gustul, iar plantele tratate cu apa incarcata de respectivul aparat cresc remarcabil mai repede decat celelalte plante.

Citește mai multe pe esoterism.ro

loading...
Loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. gedo

  apr. 8, 2017 at 8:29 pm

  tocmai am citit un material despre longevitatea unor locuitori dintr-o vale din Pachistan
  a căror apa provenită dintr-un gheţar avea propietăţi de excepţie. Sunt român, sunt patriot, dar
  materialele de acest gen cum ca la noi totul este unicat ma scoate din sărite.Poate nesimţirea
  celor care conduc această ţară,sau foametea intr-o ţară bogată este unică.

Lasă un răspuns

Din lume

Mesaje amuzante și nu numai pentru Noul An! Dacă ești în pană de inspirație intra aici

Published

on

By

O publicație online redă mai multe urări pentru Noul An, dintre care le-am selectat pe cele din rândurile de mai jos:

“Viaţa mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”;

“Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”;

„Căţeluş cu părul creţ
Să ai jeep-ul în coteţ
Să ai vilă cu piscină
Pe Madonna ca vecină
O lopată pentru bani
La anul şi la mulţi ani!”;

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”;

”Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2017 plin!”;

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”;

”Ieri e istorie, mâine e mister, azi este un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La mulţi ani şi un an nou fericit!”;

”Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an!”;

”Înainte să mă îmbăt şi să încep să dansez pe mese, permite-mi să-ţi urez La Mulţi Ani!”;

”Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puţină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”;

Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Sa-ti cada in cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulți ani!

”Angelina Jolie, Brad Pitt, Kim Kardashian, Beyoncé, George Clooney şi EU! Oamenii celebri îţi urează La Mulţi Ani!”;

”Fie ca toate rezoluţiile de Anul Nou să dureze la fel de mult ca necazurile! La mulţi ani!”;

”Într-adevăr vei fi mai bătrân, mai plinuţ, dar nu îţi vei pierde din înţelepciune! La mulţi ani!”.
Dintre cele serioase puteți alege:

 “E cumpăna dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranță, in jos cu înțelegere si in sus cu recunoștință! Speranța ta va deschide poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri. La mulți ani!”

Îți urez, ție si familiei tale, multa sănătate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sărbătoare sa va aducă numai fericire in casa si familie!

„Un an mai bogat in împliniri, mai înalt in aspirații si plin de succese. La mulți ani!”

„Gânduri bune fug spre voi, sănătate si noroc! Sărbători fericite si un An Nou de poveste! La mulți ani!”

„Gândiți-vă la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteți sa treceți prin aceasta poarta in noul an si sa luați cu voi doar lucrurile si gândurile bune. LA MULTI ANI!”

„Pentru anul ce vine iți doresc: pace in suflet, bucurie fără margini, sănătate cat cuprinde, credința in bine si săruturi o mie!”

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***