sâmbătă, mai 25, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Aplicăm tratamente șoc, spargem tiparele și prejudecățile care ne spun ‘nu se poate’”

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, dr. Alexandru Rogobete, merge tot mai des în teren pentru a se asigura că modernizarea centrelor ambulatorii din țară nu rămâne doar pe hârtie sau ajunge să aibă întârzieri nejustificate. Astăzi, 15 mai, a fost rândul unui ambulatoriu de specialitate din cadrul Spitalului de Pediatrie din Pitești, unde Alexandru Rogobete a ajuns cu echipa într-o vizită de monitorizare tehnicǎ.

“Nu a fost doar o vizit”, a fost o zi în care am înțeles ca orice este posibil dacă faci din suflet, cu responsabilitate și transparențǎ”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Centrul ambulatoriu a fost reabilitat cu sprijinul CJ Argeș și cu fonduri europene. Este un model de bună practică, subliniază Rogobete. La fel și extinderea și modernizarea UPU și a sectorului de spitalizare de zi din cadrul Spitalului Județean de Urgențǎ din Pitești.

În curând va începe și procedura pentru construcția unui Centru de Radioterapie, tot cu fonduri din PNRR.

Alexandru Rogobete: „Ministerul Sănătății a aprobat și publicat Metodologia de acordare a avizului de oportunitate în vederea implementării proiectelor de investiții în domeniul oncologiei cu finanţare din Programul Sănătate”
“Ministerul…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.