vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Apple a anunțat un parteneriat cu OpenAI. ChatGPT va fi disponibil pe iPhone

Compania Apple a anunțat un parteneriat cu OpenAI pentru a aduce ChatGPT pe dispozitivele sale și, de asemenea, a fost prezentată o strategie de inteligență artificială, integrând „Apple Intelligence” în suita sa de aplicații, inclusiv Siri, informează Reuters.

ChatGPT va fi disponibil pe telefoanele de la Apple

Chiar dacă s-ar putea să fi pierdut câteva runde, producătorul iPhone folosește aceste mișcări pentru a-i asigura pe investitori că nu a pierdut bătălia AI cu Microsoft. Microsoft a investit în OpenAI la începutul competiției de marketing AI.

În cadrul conferinței Worldwide Developers Conference, Apple a prezentat cel mai recent sistem de operare pentru căștile sale de realitate mixtă Vision Pro și pentru iPhone, precum și funcții de inteligență artificială.

Funcțiile de inteligență artificială vor veni cu cel mai recent software pentru dispozitivele sale, permițând utilizatorilor să rezume texte și să genereze alte tipuri de conținut, printre care animații personalizate pentru a ura la mulți ani unui prieten.

Integrarea ChatGPT va fi disponibilă anul acesta, dar și alte activități de inteligență artificială. Compania a spus că chatbotul va fi disponibil gratuit și nu va colecta datele…

Citește continuarea pe b1.ro

Foarte interesant și..  Tânără de 14 ani, bolnavă de cancer a ales să fie înghețată la - 196 de Grade Celsius. "Am doar 14 ani și nu vreau să mor. Cred că această metodă îmi oferă o șansă de a fi tratată"

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.