sâmbătă, mai 25, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Are 42 de ani si 20 de copii. Câte unul in fiecare an. Și nu se lasă, atât timp cât Dumnezeu îi dă

Georgiana Văcaru are 42 de ani si 20 de copii. Femeia a fost însărcinata aproape in fiecare an din ultimii 20. Originara din comuna Stoenesti, satul Cotenești, familia Văcaru este cea mai numeroasa din Romania.

Georgiana Văcaru a devenit pentru prima data mama la 19 ani. Acum, fiul cel mare are 23 de ani si și-a întemeiat deja propria familie, a povestit femeia in timp ce era internata la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Cel de-al 20-lea copil, s-a născut in primele zile ale lui 2020.

10 baieti si 10 fete a adus pe lume femeia de 42 de ani. Toti sunt sanatosi. Copiii si părinții trăiesc intr-o casa cu 8 camere. Micuții dorm in camere in care au fost amenajate paturi supraetajate.

„Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, Filip și Tania, gemenii și Sofia Natașa” – sunt numele celor 20 de copii. Parintii au fost cei care au decis numele primilor copii, insa pe masura ce familia s-a extins, decizia cu privire la numele noilor membri a inceput sa se ia doar in „consiliile de familie”.

Dintre cei 20 de copii, 5 si-au inceput deja propriul drum in viata si au părăsit casa părinteasca. 3 dintre ei muncesc in Marea Britanie. Fetele o ajuta pe mama cu cei 3 bebelusi: gemenii de un an si fetita care are cateva zile.

Cu toate ca uneori pana si parintii le mai incurca numele, familia Vacaru se considera implinita si fericita. „Nu știu cum ar fi fost cu doi ! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva… „, a declarat Georgiana Vacaru, mama celor 20 de copii, pentru Stirile Pro TV.

Foarte interesant și..  Cum să curăţăm sângele de grăsimi. Iată cum putem să ne ferim de accidentul vascular cerebral sau de infarct

Cu toate ca uneori pana si parintii le mai încurca numele, familia Vacaru se considera implinita si fericita. „Nu știu cum ar fi fost cu doi ! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva… „, a declarat Georgiana Vacaru, mama celor 20 de copii, pentru Stirile Pro TV.

Principalul venit al familiei il constituie alocatiile, iar de cateva ori pe an, tatal pleaca la munca peste hotare pentru a castiga mai multi bani ca sa-si poata intretine familia numeroasa.

Cu toate ca are deja 20 de copii, Georgiana Vacaru nu are de gand sa foloseasca mijloace de contraceptie. Femeia sustine ca va primi cu bucurie in familia sa toti copiii pe care Dumnezeu ii va da.

„Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim. Dumnezeu stie ce se va intampla”, a declarat mama pentru realitateadearges.net. Medicii sustin ca femeia este sănătoasă si apta sa mai aduca pe lume copii.

Puteți urmări reportajul video AICI

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.