joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Asta e pâine, mânca-v-aș!” Romi aflați în carantină într-un hotel din Roșiori de Vede nu le convine mâncarea pe care o primesc

Un grup de romi revenit din străinătate, aflat in carantina intr-un hotel din Roșiorii de Vede, a postat un filmuleț pe rețelele de socializare in care se plânge de condițiile oferite. „Mai bine la pușcărie, fraților”, spune unul dintre ei.

„Mai mare rasul, uitați fraților, manca-v-as, mâncare. Carantina Rosiori de Vede, Sa fiu al dracu… uite aici mâncare: o chifla, o jumate de roșie fără calorii, 3 felii de salam, 2 măsline, brânza si castraveții ăștia ii punem pe ochi. Ai înțeles? Sa nu facem riduri. Sunca asta este de taur. O chifla de pâine la carantina Roșiorii de Vede”, se aude vocea unui carantinat, in râsetele celorlalti, scrie aktual24.ro. .

„Mai bine la pușcărie, fraților”, adauga un alt individ aflat in camera.

„Uite baia. Fara lumina, fara nimic. Pe acolo ne intra sobolanul ca sa ne viziteze. Sa vina protectia de la Bucuresti”, spune Bahoi Libanezu. „Aici murim fratilor, e distrugere”, adauga Libanezu.

Filmul a starnit revolta pe retelele de socializare.

„Nu sunteti in stare sa munciti nici pentru asta (mâncare n.red.). Voi doar stricați”, a comentat un internaut pe pagina lui Bahoi Libanezu.

„Cat impozit ai plătit tu la stat ca sa primesti ceva mai bun?”, „Ce ai muncit tu pentru mâncarea aia? Ce ai cotizat tu vreodată pentru mâncarea aia? Ce plătești tu pentru cazare, apa, curent, căldură? De ce nu ati stat de unde ati venit sa mâncați mai bine acolo?”, au fost si alte comentarii.

Foarte interesant și..  Merele şi roşiile ajută la repararea leziunilor pulmonare, caracteristice foştilor fumători

Articole asemănătoare

1 COMENTARIU

  1. Pai daca era mai bine, aveau conditii de super, pe melegurile pe unde au fost, de s-au intrors.
    Au platit cumva vre-o 1.500 de Euro pentru sejur la hotel de 5* + cu all inclusiv si noi nu stim?
    Bai, panaramelor, multi din cei ce muncesc pe un salariu, minim pe economie, nu-si permit ata mancare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.