miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Astronauții din epoca de piatră. Dovezi că omul nu a fost primitiv, ci a devenit primitiv

Se pare că încă din antichitate omul cunoştea aparate sofisticate cu care putea să zboare. Cel puțin, aşa susțin cei care au emis teoriile conform cărora civilizații precum cea egipteană, sumeră, precolumbiană au fost în contact direct cu diferite civilizații extraterestre.

Aceste teorii sau idei nu au fost niciodata acceptate la nivel stiintifico-academic, de aceea au fost catalogate ca facand parte din campul speculativ. Aparatele zburatoare antice descrise in scrierile indiene dar si multe artefacte care se refera la contactele extraterestrilor cu oamenii, au devenit populare in epoca noastra incepand cu anii 1970 odata cu scrierile lui  Erich von Däniken,  Peter Kolosimo, Zaharia Sitchin, Robert K. G. Temple, Edgar Cayce. In mod particular cu cateva best-seller ale lor, ca „Nu e terestru” si „Astronave in preistorie” ale lui Kolosimo, sau „Amintiri din viitor”  si „Extraterestrii se vor intoarce” ale  lui Däniken. Cu acestea a inceput era cautarii contactului omului antic cu extraterestrii.

Niciun fel de proba a existentei anticilor astronauti nu a fost sustinuta de comunitatea stiintifica. Toate descoperirile referitoare la acest subiect au fost catalogate de stiinta oficiala ca elemente mitologice, metafore poetice, alegorii sau obiecte care nu trebuie sa existe, numite generic OOPARTS. Ele sunt descrise ca „mistere”  pentru ca nu li se putea da o explicatie stiintifica fara a se face legatura cu extraterestrii.

Statuetele Dogu

Aceste micute artefacte apartin perioadei de sfarsit Jomon (1000-400i.Hr), au fost gasite in Japonia si sunt expuse la Muzeul National din Tokyo. Absolut toate reprezinta cosmonauti imbracati cu costume speciale. La o analiza simpla se vad, in mod evident, detalii ale costumului de astronaut, viziera, casca cu ochelarii.

Avioanele  Jet din Columbia

Pentru multa vreme, lumea academica a spus ca aceste artefacte, lucrate in aur masiv, reprezinta pasari stilizate sau diferite insecte tropicale, pana cand Erich von Däniken a demonstrat ca detaliile incrustate cu atata precizie apartin unor aparate de zbor nicidecum vreunei specii de pasari sau insecte. Unora li se vede pana si elicea din fata.

Naveta spatiala din Palenque

Artefactul a fost gasit in Templul Inscriptiilor din Palenque care se afla intr-una dintre cele mai importante asezari Maya. Este o sculptura facuta pe capacul sarcofagului lui Pakal. Pentru cat ar parea de imposibil, aici este reprezentat un astronaut care conduce o mica naveta spatiala. Cei care au studiat in detaliu aceasta incredibila relicva antica au reusit sa demonstreze acest lucru. A doua fotografie este o reconstructie care a respectat cele mai mici detalii ale sculpturii in care este reprezentat interiorul acestei micute navete spatiale impreuna cu pilotul care sta in pozitie de decolare pe verticala. Este asezat pe un scaun si tine in mana manetele de comanada ale navetei.

Stele din El Baul, Guatemala

Aceasta sculptura a fost descoperita cu ocazia unor sapaturi arheologice intr-un sit din Guatemala si a fost realizata de catre mayasi. Partea cea mai interesanta se afla in zona capului care este acoperit cu o casca care pare a fi gura unui animal, numai ca tubul care pleca din casca si se termina intr-o specie de cutie aflata in spatele personajului nu lasa dubii ca este vorba despre un clasic tub de respiratie al oricarei casti spatiale.

Weland fierarul

In fotografia de mai jos puteti vedea un particular artefact de bronz care a fost datat ca apartinand secolelor VII-VIII. A fost gasit  in Uppåkra,  un mic satuc care face parte din comuna Staffanstorp, din Suedia meridionala, la 5 km de Lund. Acest obiect straniu reprezinta clar un om imbracat cu o specie de costum zburator. A fost denumit Weland deoarece face referire la costumul zburator cu pene pe care Weland fierarul si l-a faurit singur pentru a scapa din inchisoarea in care il aruncase regele  Niðungr. Desigur multi ar spune ca acestea sunt doar supozitii, numai ca in zilele noastre un asemenea costum exista, asa cum vedeti in fotografii.

Straniile flaute Maya

Aceste artefacte au fost catalogate de catre savanti, ca fiind antice „instrumente muzicale”. Ele au fost gasite in Vera Cruz, din Mexic, si au o lungime de 30 de cm. La o cercetare mai atenta, se constata ca este vorba de antice obiecte zburatoare care au la bord piloti, la fel cum sunt conduse astazi aceste vehicule de tip Hoverkraft sau Hoverbike. Conducatorii acestor aparate poarta pe cap casti de protectie,  in maini poarta manusi cu care manevreaza manetele care pun in miscare aparatele de zbor. „Flautele” sunt expuse astazi in Muzeul Young din San Francisco.

Foarte interesant și..  In România se află numeroase locuri ciudate despre care nimeni nu are curajul să vorbească

Pasarea din Saqquara

Acest artefact care a fost datat in jurul anilor 200 i.Hr., a fost gasit in mormantul Pa-di Imen in Saqqara, Egipt si este realizat din lemn. Egiptologii l-au catalogat ca fiind o pasare cu aripile intinse, desi nu are nici un fel de incrustari ale penelor, nici picioare, iar coada sa nu este orizontala, ca a pasarilor. In macheta alaturata se vede forma aerodinamica a aparatului de zbor preistoric.

Racheta din Toprakkale

Aceasta antica racheta a fost descoperita in Toprakkale, numele nou a anticii Tuspa din Turcia si a fost depozitata in Muzeul Arheologic Topkapi din Istanbul fara a fi expusa pentru public. Dupa lungi demersuri si mediatizari politico-stiintifice, Zaharia Sitchin reuseste sa obtina exponatul pentru a putea fi analizat, dar fara a fi scos din incinta muzeului. In urma examinarii, Sitchin a scris.”Este un obiect sculptat in forma de con, care pentru oamenii moderni se prezinta ca un vehicul spatial. Este alimentat de un grup de 4 motoare in partea posterioara, care inconjoara un motor de evacuare mai mare. Are loc pentru un singur pilot, care din pacate nu are cap. Este asezat cu piciorele indoite in sus, catre piept si este imbracat intr-un costum presurizat cu nervuri. Acesta este facut dintr-o singura bucata care imbraca tot corpul pana la gambe.”

Astronautul din Kiev

Aceasta statueta a fost gasita intr-un mormant din regiunea siberiana Altai, langa China, dar a fost dusa apoi la Kiev. A fost botezata cu acest nume de Peter Kolosimo si a fost datata ca aprtinand anilor 700 i. Hr. Este realizata din aur masiv si se preconizeaza ca ar fi apartinut scitilor. Reprezinta un om imbracat cu un costum aderent, avand pe cap o casca de astronaut sau de scafandru. O particularitate interesanta este faptul ca acest astronaut are la maini 6 degete.

In Italia in regiunea Valcamonica se gaseste un site care are 10 000 de ani vechime, devenind patrimoniu UNESCO. El contine mai mult de 200 000 de petroglife in care sunt refigurate animale, oameni, obiceiuri, obiecte stranii dar si acesti astronauti imbracati in costume speciale de zbor si cu casti pe cap care emit raze sau semnale. Ei tin in maini obiecte necunoscute.

Astronautul din Los Tayos

Grota din Los Tayos din Ecuador, este cunoscuta in toata lumea datorita extraordinarelor artefacte pe care indigenii le purtau in semn de recunostinta parintelui Crespi care a facut cu acestea un muzeu pe care toti cercetatorii neconventionali ai vremii au fost sa il vada macar o data in viata. Dupa moartea lui Crespi, totul a trecut in posesia Vaticanului, iar amintirea muzeului a ramas doar imortalizata in fotografiile pe care cei interesati de aceste comori le-au facut in acea epoca impreuna cu parintele Crespi. Marea majoritate erau lucrate in aur masiv, iar multe dintre ele erau mult mai vechi de 14 000 de ani. Printre acestea se numara si acesti cosmonauti care sunt imbracati cu costume aderente, sunt incinsi cu obiecte tehnologice si poarta pe cap casti spatiale.

Astronautul Maya

Lumea stiintifica a catalogat acesta statueta ca apartinand unui luptator care poarta pe cap o masca care reprezinta un jaguar. A fost datata ca apartinand anilor 250i.Hr.-900 d.Hr. Masca are o multime de detalii tehnice care nu lasa dubii ca este vorba despre casca unui cosmonaut.

Citeşte mai mult pe lupuldacicblogg.wordpress.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.