Acasă DE ACTUALITATE Atenție! Putin tocmai s-a mutat împreună cu familia într-un buncăr din Siberia,...

Atenție! Putin tocmai s-a mutat împreună cu familia într-un buncăr din Siberia, care rezistă atacurilor nucleare

0

Politologul Valery Solovei, fost profesor în Moscova, susţine că preşedintele rus Vladimir Putin şi-a trimis familia într-un buncăr antiatomic din Munţii Altai, Siberia. Bărbatul susţine că a fost interogat recent în legătură cu afirmaţiile pe care le-a făcut despre liderul de la Kremlin. Solovei consideră că Putin are probleme psihice.

Vladimir Putin şi-a mutat toată familia într-un buncăr subteran din Siberia, conceput să reziste atacurilor nucleare, susţine profesorul rus.

Adăpostul antiatomic ce conţine dotări de lux se află în Munţii Altai şi a fost construit pentru a fi folosit în cazul unui război nuclear, a afirmat politologul rus Valery Solovei (61 de ani), conform Daily Mail.

Fost profesor la Institutul de stat pentru Relaţii Internaţionale din Moscova (MGIMO), o instituţie care instruieşte diplomaţi de rang înalt şi spioni, Solovei a precizat că Vladimir Putin suferă din cauza unor probleme medicale care, până acum au fost ascunde publicului din Rusia şi că liderul de la Kremlin a participat la ritualuri bizare şamanice alături de Serghei Şoigu, ministrul rus apă Apărării.

Deşi în anumite cercuri din Moscova, Valery Solovei este considerat un adept al teoriei conspiraţiei şi un şarlatan, profesorul rus a fost interogat săptămâna trecută timp de şapte ore de către autorităţile ruse din cauza afirmaţiilor pe care le-a făcut despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin pe canalul pe care-l administează pe reţeaua Telegram, notează sursa citată.

Locuinţa politologului rus a fost percheziţionată, iar mai multe dispozitive electornice au fost ridicate de autorităţi. Ulterior, Solovei a fost eliberat, însă dosarul său nu a fost clasat.

Acuzaţiile lansate de Valery Solovei vin în contextul în care Rusia a lansat un atac militar de proporţii asupra Kievului şi a oraşului ucrainean Kharkiv, care au fost bombardate cu rachete. Mai mult, politologul rus susţine că Putin comite crime de război prin lansarea de bombe asupra civililor fără apărare.

Foarte interesant și..  Femeia care a născut 69 de copii. Recordul nu a fost niciodată egalat

preşedintelui Putin a fost evacuată şi trimisă înr-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear. Acest adăpost se află în regiunea muntoasă din Republica Altai. De fapt, nu este un buncăr, este un întreg oraş subteran, echipat cu dotări de ultimă generaţie”, a avertizat Valery Solovei, conform sursei citate.

Solovei, care susţine că dispune de informaţii furnizate de la surse din interiorul Kremlinului, este posibil să se fi referit la construcţia impunătoare, realizată de gigantul Gazprom în urmă cu 10 ani în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan.

În zonă au fost observate mai multe instalaţii de ventilaţie în jurul adăpostului şi o linie de înaltă tensiune care este conectată la o staţie de 110 kilovaţi, care ar putea alimenta cu energie electrică un oraş de mici dimensiuni.

Specialişti germani în realizarea de tuneluri de mari dimensiuni ar fi fost implicaţi în construirea acestui adăpost.

Vezi mai multe pe RomaniaTv.net


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentZeci de tancuri și echipamente de război filmate într-o gară din România
Articolul următorRomânii iau cu aslat farmaciile pentru a cumpăra un medicament care se ia în caz de radiații nucleare