joi, iunie 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Atingeți pământul cu picioarele goale. Lipsa contactului fizic duce la oboseala cronică, dureri, inflamații și alte efecte negative cronice

„Stiati ca lipsa contactului fizic cu Pamantul duce la oboseala cronica, dureri, inflamatii cronice si multe alte efecte negative cronice ?

Ai observat ca stilul modern de a trai pe care ni l-am creat este un mod de a trai complet izolati electric de Pamant – materialele din care sunt contruite casele, blocurile in care locuim sunt izolatori electrici, inclusiv masina, incaltamintea obisnuita fiindca are talpa de cauciuc, asfaltul deasemenea ne izoleaza electric de Pamant?

Deoarece corpul nostru functinoeaza si electric aceasta izolare ne afecteaza negativ in moduri in care poate nici nu ne-am imaginat.

Remediul este simplu! Conecteaza-te fizic cu Pamantul!

Mergi desculti prin iarba, pe pamant, in parc, la mare pe plaja, la munte, atinge copacii, plantele. In momentele in care esti acasa, fie la bloc sau la casa, la servici sau undeva in interior unde nu poti avea contact direct cu energia Pamantului poti folosi tehnologia Earthing.

Unii oameni cand merg desculti pe plaja, pe pamant, pe un camp proaspat udat de roua diminetii, simt energia Pamantului ca o caldura, ca furnicaturi ori in talpa ori in alte zone din corp, altii pur si simplu simt o imbunatatire generala a starii fizice, emotionale si mentale.
Conectarea directa cu energia Pamantului are o influenta puternica si pozitiva asupra starii de sanatate”

Ca o analogie, gandeste-te la un bec care are o conexiune electrica foarte slaba, discontinua.Becul palpaie, lumineaza slab sau deloc.

Majoritatea oamenilor trec prin viata cu o stare de sanatate care palpaie sau este extrem de slaba…deseori fara sa realizam.”

În 1998 Clint Ober, un fost director executiv la o companie TV, pensionat, stătea pe o bancă într-un parc în orașul său natal. În timp ce se uita laa turiștii care treceau prin fața lui, și-a dat seama că toți, inclusiv el, purtau încălțăminte cu talpă de cauciuc sau de plastic și s-a gândit dacă nu cumva aceasta are vreun un impact asupra sănătății.

Întrebarea a venit în capul său datorită experienței avute în meseria sa, în care obișnuia să izoleze cablurile, având în minte noțiunea că toate sistemele electrice din casele și birourile noastre sunt stabilizate și protejate de pământ prin împământare.

Foarte interesant și..  Boala care se tratează cu două cești de cafea pe zi. Este recomandat chiar și copiilor

Ober s-a întrebat dacă nu cumva acest câmp energetic ar putea să protejeze și sănătatea corpurilor noastre. Ceea ce nu a bănuit atunci a fost faptul că această întrebare a sa va pune în mișcare ani și ani de experimente și studii, iar acestea vor scoate la iveală rezultate incredibile  Deși folosesc o varietate de cuvinte pentru a o descrie, fiecare școală modernă de medicină alternativă vorbește despre „energie”. Dar ce este această „energie” fundamentală despre care tot auzim? Pielea ta, în general, este un conductor foarte bun. Poți conecta orice parte a pielii tale la pământ, dar dacă vei compara diferite părți există una care este deosebit de puternică, și care este chiar în mijlocul tălpii piciorului; un punct cunoscut de acupuncturiști ca Rinichi 1 (K1).

Acupunctura

Este un punct bine-cunoscut, pentru faptul că, din punct de vedere conductiv, se conectează la toate meridianele de acupunctură și, în esență, se conectează la fiecare colțișor al corpului tău.  Interesant este că împământarea sau, mai degrabă, lipsa acesteia, are mult de a face cu înmulțirea bolilor moderne.

Când ești conectat cu pământul (fie că mergi desculț sau ai fost conectat electric pe punctul K1 al piciorului), există un transfer de electroni liberi din pământ către corpul tău. Acești electroni liberi sunt, cei mai puternici antioxidanți cunoscuți de om.

Citește mai multe aici

 

https://stiinta-mister.ro/copiii-si-microbii/

 

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.