Connect with us

Din lume

Au găsit în Triunghiul Bermudelor o navă dispărută acum 90 ani. Ce au aflat când au urcat la bord

Published

on

Un alt eveniment ciudat şi, deocamdată, inexplicabil s-a întâmplat în Triunghiul Bermudelor. A fost găsită epava navei SS Cotopaxi, un vapor ce a dispărut tot în respectiva zonă în urmă cu 90 de ani.

Desigur, au păşit rapid pe puntea vaportului descoperit, iar ce au aflat i-a înspăimântat: nu erau oameni la bord, nu s-au găsit nici rămăşiţe umane. S-a observat că nava nu mai fusese folosită sau controlată de cineva, de ani buni.

Reapariţia misterioasă a vaporului a născut teorii interesante în lumea ştiinţifică. Unii experţi şi-au schimbat opinia în legătură cu Triunghiul Bermudelor şi au acceptat că e vorba de ceva supranatural. Alţi specialişti caută şi acum o explicaţie logică şi raţională.

Sursa: realitatea.net

RECOMANDARE
Un român genial din Onești a creat un generator electric ce funcționează cu apă
loading...
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. hedesiu

    mai 10, 2017 at 10:11 pm

    Va urmarim cu mare inters titlurile dar cand vrem sa citim reportajul ne dam seama de fapt ca voi a-ti vrut doar sa creati o stire exceptionala falsa si de aceea cred ca cei care va injura nu fac decat sa va dea un feed back corespunzator cu stirea postata de voi.
    Cred ca regulile bunului simt ar trebui sa fie aplicate incepand cu cei care scriu stiri in care apar cuvante de genul „SOC !” EXCEPTIONAL ,”VEI RAMANE CU GURA CASCATA!”
    Asa ca va urez in continuare sa aveti parte de un public corespunzator cu stirile pe care le postati!!!

Lasă un răspuns

Agricultura si economie

Tineri din România, cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe

Published

on

By

Tineri cu vârste între 18 și 35 de ani, pot benefica de teren gratis pentru construcția de locuințe.

În mediul rural, persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pot cere, primăriilor de care aparțin, atribuirea unei suprafețe de teren de până la 1.000 m2, fără a plăti nimic, doar pentru a-și construi o casă.

Conform  legii, tinerii își pot construi locuințe cu suprafețe cuprinse între 150-300 m2 în sectoarele municipiului București, dar și în alte municipii, între 250-400 m2 în orașe și între 250-1000 m2 în comune și sate care aparțin de unitățile administrativ teritoriale.

Cei care ar putea beneficia de a acest teren trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

– vârstă între 18 și 35 de ani,

– să nu dețină nicio proprietate sau teren pe care poate fi construită o locuință în localitatea în care solicită terenul sau în alte localități din țară.

– părinții tinerilor să nu dețină sau să nu fi deținut un teren cu o suprafață mai mare de 500 mp în mediul urban, sau 5000 mp în mediul rural, în ultimii 10 ani în nicio localitate.

– cine a primit terenul, în decursul unui an trebuie să înceapă construcția cu respectarea tuturor prevederilor legale pentru executarea lucrărilor. În caz contrar, beneficiarului i se poate retrage dreptul de folosință asupra terenului primit.

Acte necesare pentru a putea primi terenul

Cererea pentru atribuirea unui teren de casa gratuit se depune la consiliul local al comunei, orasului, municipiului sau sectorului in care solicitantul are domiciliul.

Cererea cuprinde numele si prenumele solicitantului si domiciliul acestuia. La cerere se anexeaza urmatoarele documente:

* o copie a certificatului de nastere;
* o copie a cartii de identitate;
* o declaratie a solicitantului, pe propria raspundere, in care se mentioneaza ca nu detine sau nu a detinut in proprietate o locuinta ori un teren destinat construirii unei locuinte;
* o declaratie similara se depune si la data rezolvarii cererii.

RECOMANDARE
În România există un sat in județul Alba unde cârciumele sunt interzise

Beneficiarul terenului este obligat sa inceapa constructia locuintei in termen de un an de la data atribuirii terenului.

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***