joi, aprilie 11, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cel mai mare mister al aviației din toate timpurile. Avionul fantomă, decolat în 1949 și aterizat in1993

Acesta este unul dintre cele mai mari mistere aviatice ale tutuitor tipurilor, încă neelucidat, petrecut în America de Sud.

Un avion de tip Lockheed Constellation, care a fost dat dispărut în anul 1946, pe ruta Rio-Havana, a revenit la sol 47 de ani mai târziu.

In prima faza, autoritățile locale au raportat dispariția misterioasa, iar cazul a fost clasat, crezându-se ca acesta s-a prăbușit in mare. Abia in anul 1993, cazul avionului dispărut începe sa capete proporții impresionante.

Avionul a aterizat pe aeroportul din Havana, iar toata lumea era stupefiata. La bordul aeronavei s-au găsit 36 de schelete umane, cafea calda, tigari aprinse marca Old Gold, dispăruta cu foarte mulți ani in urma, si ziare, cu data de 21.09.1946, care miroseau a cerneala ca si cum fuseseră tipărite in acea zi.

Acest caz este unul dintre cele mai mari mistere al aviației din istoria omenirii. Nimeni nu isi poate explica cum avionul dispărut in anul 1946 a reapărut 47 de ani mai târziu, in anul 1993 si a reușit sa aterizeze pe pista unui aeroport, având la bord doar schelete umane.

Herman Guevara a fost conducătorul unui grup extrem de numeros de cercetători, cărora le-a fost încredințata misiunea de a desluși misterul. Expertul, la rândul sau stupefiat, susține ca nu poate sa-si explice ceea ce s-a întâmplat si cum a fost posibil ca avionul sa aterizeze fara niciun membru al echipajului viu la bord.

„Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul ca avionul a decolat in data de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro si a dispărut. Peste 47 de ani, același avion aterizează la destinație, si nimeni nu poate sa-si explice ceea ce s-a întâmplat. Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu știe! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.„, declara expertul imediat după ce investigatia a luat sfârșit.

Foarte interesant și..  Premieră istorică. Cercetătorii au creat avionul viitorului, alimentat cu propulsie ionică. Se aseamănă cu cel din Star Trek

Povestea a început in clipa in care un avion cu o inscripție foarte veche, Panair Do Brasil, a aparut din senin si a început manevrele de aterizare pe o pista a aeroportului din Havana. Problema fusese ca in timp ce avionul fantoma încerca sa aterizeze, un alt avion era angrenat in aceeași operație pe aceeași pista. Mulțumita manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard in vârsta de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita in ultima clipă o ciocnire fatală.

Întrebarea la care au încercat toți experții sa găsească un răspuns a fost: „Unde a stat avionul atâția ani?„.

Inițial s-a crezut ca aeronava fantomă a intrat intr-un gol de timp, cauza pentru care a reușit sa revină după atâta timp, dar această chestiune trebuia sa păstreze oamenii in viață. Însa pasagerii au murit ceea ce i-a împins pe cercetători sa creadă ca avionul a luat contact cu extratereștrii, care i-au omorât pe oameni.

După ce si-au făcut treaba, au redirijat avionul in locul in care trebuia sa aterizeze. Se știe ca extratereștrii pot executa operațiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le dețin, susțin unii experți in domeniul OZN.

O alta teorie susține că ar fi vorba despre un scenariu pus la cale de un criminal, care i-ar fi ucis pe cei 36 de pasageri, după care a redirecţionat aeronava cu ajutorul unei telecomenzi. Experţii încă nu au găsit vreun răspuns în legătură cu acest caz, catalogându-l drept cel mai mare mister din istoria aviaţiei.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.