Acasă Evenimente Băsescu a suferit un atac cerebral și a fost dus de urgență...

Băsescu a suferit un atac cerebral și a fost dus de urgență la un spital din Paris

0

Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral (AVC) în această dimineață. Fostul președinte al României s-ar afla internat într-un spital din Paris.

Băsescu și-ar fi pierdut auzul, un semn care a alertat familia. Apoi, au apărut complicații al plămâni, ceea ce a determinat medicii români să recomande transportarea de urgență la o clinică din Paris.

Potrivit informațiilor prezentate de postul TV Realitatea Plus și confirmate de surse Libertatea, Băsescu s-a prezentat de urgență la spital cu probleme de inimă, iar medicii au decis că acesta „are nevoie de o intervenție care nu poate fi făcută în țară”. Sursele Libertatea nu au confirmat că fostul președinte ar fi suferit un AVC, așa cum anunța postul tv. Băsescu (70 de ani) care a fost președintele României în perioada 2004-2014, a fost declarat în urmă cu două zile colaborator al Securității printr-o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Băsescu a reacționat scurt și a anunțat că va contesta decizia la CEDO.

Starea de sănătate a fostului lider PDL și PMP s-ar fi deteriorat brusc după ce a aflat sentința în dosarul prin care s-a stabilit că a fost colaborator al Securității, în perioada României comuniste.

Citeşte întreaga ştire: Traian Băsescu, internat în spital la Paris

 

Foarte interesant și..  ,,Ceasul genetic” care prezice durata de viaţă a fiecărei specii. Care e durata naturală de viaţă a oamenilor

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentVladimir Putin, diversiune diabolică: Pregăteşte atacuri teroriste pe teritoriul Rusiei, pentru a putea decreta mobilizarea generală
Articolul următorTesla, geniul care ar fi putut să ofere lumii o sursă de energie gratuită pentru tot Pământul