marți, aprilie 16, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Bătrânică din Buzău scoasă dintr-o fântână după 10 zile (video)

Alertă pe o stradă de la marginea localității buzoiene Smeeni, acolo unde și-au făcut apariția imediat după lăsarea întunericului pompierii. Nu pentru a stinge un incendiu ci pentru a scoate o bătrână dintr-o fântână. 

Alarma a fost dată de câțiva săteni, care au vruta să scoată apă din fântână. Aceștia au observat ca găleata nu se scufunda deloc în apă, semn ca ceva o blochează. In plus din fântâna venea un miros pestilențial, iar apa începuse sa facă o spumă albă. Imediat ei au bănuit ca acolo ar putea fi un cadavru, motiv pentru care au anunțat poliția.

La fața locului au venit la câteva minute un echipaj de pompieri de la ISU Buzău. Aceștia au scos din fântâna cadavrul unei femei.

Din declarațiile celor prezenții la fata locului se bănuiește ca ar fi vorba de o bătrână în vârsta de 85 de ani din satul Sălcioara, comuna Smeeni. Aceasta nu a mai fost văzută de vecini de mai bine de zece zile, iar autoritățile care au intrat in locuința femei au găsit aici ceva ce ar putea sa dea de bănuit ca femeia s-ar fi sinucis. Vezi despre ce era vorba si video de la fata locului aici

Foarte interesant și..  La Buzau a fost descoperit cel mai mare zăcământ de petrol ce ar salva Romania dacă ar fi exploatat. Ne-ar asigura independența energetică pentru următorii 20 de ani

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.