vineri, aprilie 12, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Bea apă de vinete pe stomacul gol! Rezultatele sunt fantastice! Preparatul are proprietati curative

India a descoperit apa de vinete. Ea este în prezent un ingredient indispensabil pentru multe remedii naturiste.

În urmă cu câteva secole vinetele erau considerate toxice. În multe diete lipseau și nu s-a luat în seamă rolul lor nutritiv. Cultura acestora a fost revigorată de preparate precum salata și zacusca de vinete.

India a descoperit apa de vinete. Ea este în prezent un ingredient indispensabil pentru multe remedii naturiste.

Consumul de vinete are un rol benefic pentru sănătate. Vinetele pot fi folosite pentru a trata bolile cardiovasculare, durerile provocate de artrita reumatoidă si chiar arsurile solare?

Publicația viatasisanatate.com ne arată rolul apei de vinete:

  1. Reduce colesterolulDepartamentul de Agricultura al SUA a făcut un studiu ce a confirmat că apa de vinete ajuta la reducerea nivelului de colesterol „rău” din sânge.

Iată concluziile acelui studiu:

– Acidul clorogenic, cel mai abundent antioxidant din componenta vinetelor, este foarte eficient in reducerea nivelului de colesterol „rau” (LDL).

– Apa de vinete stimulează circulația sanguină, prevenind acumularea plăcii aterosclerotice pe pereții arterelor si întărirea acestora.

– Coaja vinetelor intactă are cel mai mare conținut de flavonoide (antioxidanți benefici pentru sănătatea cardiovasculara).

  1. Ameliorează durerile generate de artrita reumatoidăInflamațiile, roșeața si durerile asociate cu artrita reumatoidă se pot diminua datorită proprietarilor medicinale ale acestei legume unice.

Acidul clorogenic poate reduce inflamațiile si vindecă infecțiile.

Apa de vinete are un conținut bogat de vitamine si minerale (vitamine A, B1, B2, C si E, dar si minerale potasiu, calciu, magneziu, fier si fosfor.), cu rol important în întărirea articulațiilor, cartilajelor si țesuturilor musculare.

Conține si alți compuși ca: acidul folic, fibrele si carbohidrații.

  1. Scapi de grăsimea acumulata în excesApa de vinete optimizează funcția biliară si favorizează arderea grăsimilor.
Foarte interesant și..  Leacul care distruge toate bacteriile din gura, și care elimină mirosul neplăcut cauzat de acestea

Aceasta licoare este un agent de curățare, dar si diuretic.

Apa de vinete

Ingrediente:

– 1 vânată de mărime medie

– 1 litru de apă

– Zeama de la o jumătate de lămâie

Mod de preparare:

Spală vânata pe care apoi o tai în felii. Încălzește un litru de apă până la fierbere, adăugă feliile de vânată. Gătește feliile de vânată pentru cel puțin 20-25 de minute, până când devin foarte moi.

După ce se înmoaie, lasă-le la infuzat în apa pentru o oră, apoi strecoară lichidul și pune-l deoparte. Adaugă zeama de lămâie și amestecă lichidul foarte bine.

Bea apa de vinete obținută pe tot parcursul zilei (un pahar la trezire, pe stomacul gol, unul imediat după prânz, altul în timpul după-amiezii și un ultim pahar seara, înainte de cină).

Urmează acest tratament lunar, timp de șapte zile consecutive. Efectele nu se vor lăsa așteptate!

Sursa: viatasisanatate.com

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.