Connect with us

INEDIT news

Călător în timp? Misterul unui român ce pare că vorbește la un telefon mobil în anii 80, cu 30 de ani înainte ca acest dispozitiv să fie inventat

Published

on

Gsp.ro a postat  o fotografie cu ceea ce pare un tânăr din România care vorbește/ascultă la mobil. Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985, cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. Totul s-a întâmplat la un meci Dinamo-Sportul.

Deși fotografia este una care la prima vedere te duce cu gândul ca tânărul din imagine ar putea fi un călător în timp, explicația logica vine în rândurile următoare.

In poza se observa foarte clar tânărul ce ține ceva la ureche, care la prima vedere te duce cu gândul la un telefon mobil.Conform publicației citate tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră. Se jucau alte partide la aceeași oră? Nu. În acea zi era un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.

roman calator in timp la un meci de fotbaldinamo- sportul 1985

Cei care au comentat pe marginea fotografiei au găsit si tipul de radio cu care „călătorul în timp” s-a făcut remarcat în fotografie. Iata-l mai jos.

radiuo ca un telefon mobil anii 85

Teoria călătorilor în timp a explodat in urma cu câțiva ani când, în diferite poze sau filme vechi au fost „identificate” persoane care nu aveau ce „căuta” în acea epocă.

De exemplu această femeie din Massachusets,  care iese de la serviciu și vorbește la un telefon mobil, sau ceva asemănător. Se întâmpla in anul 1938.femeie calatoare in timp 1938

Sau următoarea poza găsită în Muzeul Virtual al Canadei si realizata in 1940 la inaugurarea unui pod. Vedeți cum este îmbrăcat tânărul din dreapta cu ochelari.poza tanar cu ochelari calator in timp

Fotografia de mai jos este o captura dintr-un clip de promovare al unui film al lui Charlie Chaplin, în 1928. Recunoașteți mersul unei femei din timpurile noastre care vorbește la mobil?

poza calator in timp chaplin

Desi toate acestea nu sunt decât simple teorii, ele ne duc cu gândul la faptul ca, exista o posibilitate ca totuși mașina timpului sa existe.

Urmăriți si clipul de mai jos, care vine in completarea celor amintite mai sus.

loading...
4 Commentarii

4 Comments

 1. florin

  mai 16, 2017 at 10:09 am

  eu eram ascultam transmisia la transistor electronica

 2. florin

  mai 16, 2017 at 10:08 am

  eu eram ascultam meciul la transistor electronica

 3. gps

  iun. 30, 2016 at 3:59 am

  Cine a scris articolul e dus rău cu pluta…
  Hmm…30 de ani după 1985 înseamnă 2015, adică abia anul trecut s-a inventat telefonul mobil.
  Da’ ce să-i faci, zi-i infoalert și-ai zis tot (adică nimic).

 4. MMC

  mai 2, 2016 at 1:45 am

  In 1928 nu erau sateliti cum sa vb la mobil

Lasă un răspuns

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***