vineri, iunie 14, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Călătoria pe Marte* Creează un echilibru între iubire și responsabilitate

Iunie își asumă o tonalitate flirtantă și plină de veselie, ceea ce nu face excepție pentru chestiunile legate de dragoste și romantism.

Luna aceasta începe cu Venus, planeta iubirii, plimbându-se prin cerebralul Gemeni. În acest semn, planeta iubirii se lasă purtată de curiozitate și caută conexiuni mental stimulante și schimburi de idei provocatoare. Acest lucru înseamnă că până pe 17 iunie, Venus în Gemeni ar putea să te atragă cu o emoție profunda în relațiile tale romantice. Colectiv, suntem atrași de nerăbdarea de a lega noi legături și oportunitatea de a ne bucura de conversații spirituale.

Cu Venus în Gemeni, jocul iubirii poate fi palpitant, în timp ce intrarea lui Marte în Taurul căutător de stabilitate pe 9 iunie aduce un strop de pragmatism și pasiune ancorată în căutările noastre romantice. Această schimbare oferă un sentiment de liniște și siguranță, amintindu-ne nu doar să vorbim, ci și să acționăm. Marte în Taur este mai concentrat pe a face o investiție valoroasă, iar efectele nu se văd imediat.

Dacă te îndrăgostești sau cunoști pe cineva, asigură-te că rămâi cu picioarele pe pământ, deoarece Venus va intra în conflict cu explozivul Neptun într-o cuadratură pe 16 iunie, iar linia dintre realitate și fantezie se subțiază considerabil. Lucrurile nu sunt așa cum par, deci încearcă să nu te lași condus de proiecții și idealuri false.

Venus și Mercur vor intra în Rac pe 17 iunie, schimbând atenția către stabilitate emoțională și sensibilitate pe latură romantică. Călătoria lui Mercur și a planetei…

Citeste articolul integral la sursa originală AICI

Foarte interesant și..  Una dintre cele mai spectaculoasele căderi de apă din lume

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.