Connect with us

Divertisment

Care crezi e cel mai prost om din imagine? Răspunsul spune ceva important despre personalitatea ta

Published

on

RECOMANDARE
Dacă ai această buruiană în curte eşti bun de plată! Legea propusă de parlamentari împotriva unei buruieni banale

Fiecare alegere pe care o facem în viața de zi cu zi spune ceva despre personalitatea noastră. Fie că ne place o culoare, un fruct, un animal sau ascultăm un gen de muzică, ne spune cine suntem și ne face să ne înțelegem cu adevărat.

Privește fotografia și alege rapid o persoană, apoi vezi mai jos ce spune asta despre tine:

Dacă ai ales persoana nr. 1: Eşti genul care renunța des şi nu are curaj să lupte pentru idealurile sale. Cu toate că eşti onestă şi ai un suflet bun, faptul că nu te impui niciodată ţi-ar putea aduce doar dezavantaje în viitor.
Accepţi ceea ce ţi se oferă şi încerci să aplanezi conflictele şi să trăiești în linişte şi pace.

Dacă ai ales persoana nr. 2: Eşti o persoană bună şi blanda, dar ai tendinţa de a lua decizii grăbite. În majoritatea cazurilor, nu-ţi acorzi suficient timp de gândire şi analizare şi nu priveşti situaţia în ansamblu. Rezultatul? Faci multe greşeli pe care, cu siguranţă, le-ai fi putut evita dacă nu te-ai fi pripit. Pe de altă parte, alegerea ta traduce şi un oarecare grad de încăpăţânare, defect pe care ar fi bine să încerci să-l corectezi.

Dacă ai ales persoana nr. 3: Eşti genul care nu renunţă cu ușurința şi preferi să stai implicată într-o situaţie până la capăt, chiar dacă acea situaţie nu are perspective promiţătoare şi nici nu te favorizează din suficiente puncte de vedere. Firea ta statornică, însă, uneori te poate dezavantaja şi te poate împiedica să evoluezi. Lupţi până la capăt şi cauţi să găseşti soluţii şi strategii ajutătoare, motiv pentru care ai putea excela într-o funcţie de conducere.

Dacă ai ales persoana nr. 4: Eşti o fire rebelă şi fără prea multe prejudecăţi, însă, câteodată, ai tendinţa de a fi propriul tău inamic şi de a-ţi face singură rău, doar din dorinţa de a le demonstra ceva celor din jurul tău. Ai o gândire logică, însă, dacă eşti întărâtată, poţi deveni complet iraţională. Da, eşti o luptătoare înnăscută, o revoluţionară nativă, dar ai grijă să nu te împuşti singură.

Sursa: Unica.ro

loading...

Divertisment

Nebunie totală. Urs pe motocicletă în Rusia

Published

on

RECOMANDARE
Recomandare mai mult decât stranie a unui medic român: Înfometați-vă, dacă vreți să nu vă îmbolnăviți

Nebunie totală! Știm ca este greu de crezut si noua ne-a fost greu sa credem însa după ce am vizionat imaginile ne-am convins. Încercam sa ne revenim cu greu!

Da un urs merge pe motocicleta pe autostrada! Unde? Pai undeva prin Rusia.

Nici celor care l-au filmat in mers dintr-un autoturism nu le-a venit sa creadă ciudățenia ce mergea pe doua roti, însa după ce s-au apropiat mai mult s-au convins cu ochii lor ca intr-adevar era un urs motociclist.

Spre finalul clipului însa, deși ne-am convins ca totul era o glumă,  încă încercam sa ne revenim din soc. Si totuși, numai rușilor putea sa le treacă asa ceva prin cap!!!

loading...
Citește mai departe>>

Facebook

Alte recomandări

Loading...

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***