Acasă Diverse Cascadele Kalandula, pe locul al II-lea ca mărime pe continentul negru, oferă...

Cascadele Kalandula, pe locul al II-lea ca mărime pe continentul negru, oferă un spectacol în natura sălbatică! (VIDEO)

0

In ținutul sălbatic în care se află, Cascadele Kalandula asigură pasionaților de arta fotografică și turiștilor de ocazie un spectacol de o rară frumusețe.

Apa curge de la o înălțime de 105 m, iar lățimea cascadei este de 400 de metri. Pentru iubitorii de natură cu posibilități materiale este unul dintre obiective ce merită vizitat.

În funcție de sursa citată, cascadele de  pe râul Lucala la Kalandula sunt fie pe locul II , fie III în topul celor mai înalte din Africa.

Pentru cel mai bun spectacol al naturii, încercați să o vizitați în timpul sezonului ploios din septembrie până în luna aprilie (ploile sunt abundente între noiembrie și ianuarie).

Cel mai apropiat loc pentru a vă putea caza fusese Malanje, la  85 km est de cascade, dar un hotel a fost deschis de curând  în orașul Kalandula (din apropiere).

Există și un mic aerodrom aproape de acesta, dar nu e deservit de zboruri regulate.

Nu trebuie uitat nici faptul că aceste căderi de apă sunt pe teritoriul Angolei, drumul spre cascade trece prin mai multe așezări care au fost distruse în război. Lupte grele au izbucnit aici în 1984 și Kalandula a fost ocupată de UNITA de mai multe ori și pentru perioade lungi de timp. Cea mai mare parte a infrastructurii orașului a fost distrusă, de aceea majoritatea populației s-a mutat în siguranță la Malanje, Cacuso și Luanda.

Foarte interesant și..  Bea apă de vinete pe stomacul gol! Rezultatele sunt fantastice! Preparatul are proprietati curative

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentPrimeşti 18.000 de dolari pe săptămână ca să stai 70 de zile în pat
Articolul următorRomânia a pierdut cea mai valoroasă carte din lume – Codex Aureus. Manuscrisul a ajuns la unguri