CAVALERUL NEGRU și-a făcut din nou apariția pe ORBITA PĂMÂNTULUI - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

CAVALERUL NEGRU și-a făcut din nou apariția pe ORBITA PĂMÂNTULUI

Published

on

RECOMANDARE
Lacul de o frumusețe aparte. Se află în România, pe un munte de sare și deține 3 recorduri mondiale

Camerele de filmat de pe stația spațială ISIS au surprins imagini cu misteriosul obiect numit Cavalerul negru. Nu se știe dacă este o epavă spaţială sau un satelit de origine extraterestră. Părerile sunt împărțite între oamenii de știință.

Începând cu anul 1950, acest subiect este cel mai disputat și controversat. La început, s-a crezut că este un satelit de spionaj rus. S-a dovedit că rușii nu au legătură, așa cum nici o altă țară nu a revendicat acest lucru.

De peste 60 de ani, satelitul transmite semnale radio. Un cercetător suedez susține că a decodat o parte din aceste semnale și că misteriosul obiect vine din sistemul solar Epsilon Bootis, acum 13000 de ani.

Epsilon Bootis este o stea care este cunoscută și sub numele de Izar.
Sunt numeroși astronomi care susțin că Nicola Tesla a fost primul care a interceptat semnale de la misteriosul obiect, după ce în anul 1899 a construit un dispozitiv radio de înaltă tensiune în Colorado, SUA.

Începând cu anul 1930, numeroși astronomi din întrega lume au interceptat aceste semnale. În anul 1948, se obțin primele informații. Obiectul are un diametru de peste 3 kilometri.

Cei doi poli direcționali sunt Pământul și planeta Venus. Evoluția sa este una capricioasă, el necomportându-se ca un corp omologat. Nimeni nu poate să prevadă orbita sa. Acest corp are similitudini cu asteroidul Icar care are un diametru de un kilometru și intră în orbita Pământului o dată la 200 de zile și își schimbă foarte des traiectoria. Viteza lui de deplasare este foarte mare.

În anul 1954, cercetătorul Donald Keyhoe anunță că doi sateliți artificiali gravitează în jurul Pământului sfidând legile fizicii. Orbitele sunt neregulate și se rotesc unul în jurul celuilalt la o distanță de 900 și 600 de kilometri față de suprafața Pământului.

În anul 1957, sunt captate primele fotografii cu misteriosul obiect. În anul 1954, toate ziarele occidentale prezintă știrea despre existența unui obiect misterios, de culoare neagră, care a apărut pe orbita Pământului la o distanță de 600 de kilometri și un al doilea obiect se afla la o distanță de 900 kilometri. La acel moment, cele două misterioase obiecte se aflau în orbita polară a Pământului, ori SUA și URSS nu dispuneau de tehnologia necesară pentru a menține sateliți în acea zonă.

Reprezentanții constructorului aeronautic Lockheed au declarat că obiectul transmite semnale telemetrice care nu pot fi decodate. Semnalele erau transmise la un interval de 10 minute.

În anul 1960, specialiștii americani au estimat că obiectul are o greutate de 15000 de tone. Cel mai mare satelit terestru avea o greutate de 1500 de kilograme.

Pentru că are culoarea neagră este greu de detectat de instrumentele optice. În anul 1961, americanii lansează un satelit cu 350 de milioane de ace din cupru care sunt lansate în spațiu. Acest demers avea ca scop eliminarea bruiajului care afecta comunicațiile militare.

Surpriza a fost una de proporții atunci când misteriosul obiect a aspirat sutele de milioane de ace. După acest incident, americanii au hotărât să repete experimentul. Finalul a fost același.

La începutul lunii martie 2017, camerele de filmat de pe stația spațială ISIS au captat imagini cu misteriosul obiect care se afla în orbita Pământului.

Sursa: efemeride.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Soţia dictatorului Kim Jong-un, o viaţă plină de secrete. A făcut cursuri speciale pentru a ajunge Prima Doamnă a Coreei de Nord

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***