joi, iunie 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ce inseamna sa fii „antinatalist”. Un tânăr își dă părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul înainte să-l aducă pe lume

Un tânăr din Mumbai, India, care se declara „antinatalist”, vrea să-și dea părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul înainte să-l aducă pe lume.

Raphael Samuel, în vârstă de 27 de ani, a povestit că are o relație grozavă cu ai lui, însă a comparat faptul de a deveni părinți cu „răpirea și sclavia”.

Tânărul este adept al unui nou curent, „anti-natalist”, care susține că este greșit să supui un copil coșmarului vieții doar pentru plăcerea de a fi părinte. Este argumentul folosit de mulți tineri din India, care nu își doresc să facă copii.

„Îmi iubesc părinții și avem o relație grozavă, însă m-au făcut pentru bucuria și plăcerea lor. Viața mea a fost minunată, însă nu văd de ce aș pune un alt individ prin coșmarul școlii și găsirii unei cariere, mai ales când el nu a cerut să existe”, a spus Samuel pentru The Print.

Alți „anti-nataliști” din India folosesc argumentul suprapopulării Pământului și teme care țin de ecologie pentru a face față presiunii sociale de a deveni părinți.

sursa digi24

Foarte interesant și..  InfoAlert! Putin suferă de cancer în fază terminală și vrea să-și asigure locul in istorie

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.