Connect with us

INEDIT news

Ce nu ştiai despre MISTERIOASA zodie Păianjen. De ce şi când a fost eliminată din zodiac şi ce fel de oameni sunt cei născuţi sub acest semn

Published

on

În afară de zodia Şarpe, în apocrifele astrologice există o altă zodie misterioasă, Păianjen, care a fost eliminată din zodiacul astrologic, fiind considerată fatală.

Zodia Păianjen cuprinde perioada dintre 16 mai-12 iunie, între Gemeni şi Rac, considerându-se că oamenii născuţi sub semnul acesta zodiacal sunt foarte talentaţi şi au o soarta neobişnuită. În această zodie s-au născut personaje celebre precum John Kennedy, Marilyn Monroe, Dalai Lama, Papa Ioan Paul al ÎI-lea şi Angelina Jolie, noteaza Sanovnik

Se crede că zodia Păianjen a fost eliminată din tabloul astrologic în vremea Imperiului Roman, considerându-se că e foarte periculoasă. Acesta era semnul zodiacal al multor vrăjitori, însemnându-i pe aceştia cu un destin plin de surprize.

Zodia Păianjen se află sub conducerea Lunii, de aceea caracterul nativilor acestei zodii este considerat extrem de schimbător. Reprezentanţii zodiei ar avea numeroase trăsături neobişnuite, printre care prezicerea viitorului şi găsirea persoanelor dispărute.

Caracteristic pentru aceştia ar fi şi capacitatea de a socializa precum şi aplecarea către schimbări dese. Sunt extrem de fermecători, având o aura neobişnuită, cu ajutorul căreia atrag uşor oameni în jurul lor.

loading...
Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

Sursa: a1.ro

loading...
Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***