Ce se va întâmpla dacă pui un prosop ud pe aragaz. O gospodină ar trebui să stie acest truc - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Ce se va întâmpla dacă pui un prosop ud pe aragaz. O gospodină ar trebui să stie acest truc

Published

on

RECOMANDARE
Cum a ordonat Vladimir Putin, în 2014, ca un avion cu 110 pasageri la bord să fie doborât

Un aragaz murdar este cosmarul oricarei gospodine! Din fericire exista trucuri eficiente pentru o curatare usoara.

Iata ce trebuie sa faceti: mai intai, presarati bicarbonat de sodiu in zonele extrem de murdare ale aragazului, care se curata foarte greu.

Înmuiați câteva prosoape in apa calda cu detergent, dupa care acoperiti aragazul cu ele. Lasati-le sa actioneze timp de 15 minute, dupa care le puteti inlatura.

Veți constata ca daca luati un burete umed puteti curata murdaria foarte de usor.

Sursa: .kanald.ro

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Atenție șoferi! În cât timp iese alcoolul din sânge și alcoolemia ajunge la 0? Toate miturile au fost spulberate

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***