luni, mai 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ce știm până acum despre sequel

Michelle Yeoh va juca rolul principal în serialul Blade Runner 2099, care urmează să fie difuzat pe Amazon Prime Video. Vestea a fost confirmată de către Variety, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă contribuția sa la această producție.

Un personaj enigmatic

Deși detalii despre povestea Blade Runner 2099 sunt ținute sub cheie, se pare că Yeoh va interpreta un personaj numit Olwen, descris ca fiind un replicant apropiindu-se de sfârșitul vieții sale. Această informație ne oferă o mică idee despre ceea ce putem aștepta de la noul serial, care se va desfășura la 50 de ani după evenimentele din Blade Runner 2049.

Franciza Blade Runner are un loc special în inimile fanilor și implicarea creatorului său, Ridley Scott, în acest proiect adaugă și mai multă așteptare și anticipație. Cu toate acestea, nu va fi el cel care va supraveghea producția, acest rol fiind rezervat scriitoarei de televiziune Silka Luisa.

O carieră bogată și recunoaștere internațională

Michelle Yeoh este o prezență iconică în industria cinematografică, cu o carieră bogată ce include roluri memorabile în filme precum „Crouching Tiger, Hidden Dragon” și „Tomorrow Never Dies”. Recent, actrița a câștigat un Oscar pentru rolul său din…

Continuarea articolului pe playtech.ro

Foarte interesant și..  Ziua Mamei, despre care puțini români au auzit și pe care o confundă cu Ziua Femeii

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.