miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Ceaiul din 4 rădăcini care a vindecat doi bolnavi de ciroză și hepatită

Iată o rețetă care au produs vindecări incredibile ale pacienților, cu un succes deosebit în cazul bolilor de ficat (ciroza si hepatita)la care medicii au ridicat neputincioşi din umeri:

Ceai din patru rădăcini Cu acest tratament s-au vindecat miraculos un pacient bolnav de ciroză în ultima fază și o pacientă care avea hepatită acută şi psoriazis.

Reţeta În 3 litri de apă se pun la fiert 3 linguriţe de rădăcină de dud mărunţită şi câte o linguriţă din rădăcini de măceş , pir şi urzică „vie” (care urzică). Se fierb la foc mediu până când mai rămâne 1 litru de apă, după care vasul se îndepărtează de pe foc, se adaugă jumătate de linguriţă de iarbă de rostopască şi se lasă să se răcească, după care se filtrează.

Mod de administrare Se administrează 1 litru de preparat, pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o nouă porţie. În cazul ascitei, tratamentul se continuă până când abdomenul ajunge la volumul normal, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se reia tratamentul.

Important de știut! Pentru a mărunţi rădăcinile de dud şi măceş se folosește o lamă cu care se taie aşchii subţiri din rădăcini.

Din cauza rădăcinii de dud, foarte importantă în ascită, pacientul va urina foarte des, iar la începutul tratamentului urina va fi de culoare roşie.

Pe timpul tratamentului se ţine regim sever  – fără carne, grăsimi, alcool, prăjeli – şi se recomandă odihnă absolută la pat în primele 2-3 săptămâni. După vindecare, tratamentul se reia în fiecare an, câte 1-2 luni.

Foarte interesant și..  Semnele de pe piele care te „anunţă” dacă ai probleme cu tiroida sau cu ficatul

Sursa: doctorulzilei.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.