Alexander Koltypin este un geolog rus care a lansat o teorie incredibilă. Acesta susţine că, în urmă cu aproximativ 12-14 milioane de ani în urmă, existau civilizaţii care conduceau maşini gigant.
“Putem presupune că vehiculele vechi pe roți au fost conduse pe pământ moale, poate pe o suprafață umedă”, a declarat dr. Alexander Koltypin, geolog şi director al Centrului de Cercetare Științifică de Științe ale Naturii de la Universitatea Internațională Independent-Ecologică din Moscova. “Astfel de cazuri sunt bine cunoscute eologilor, ca de exemplu urmele de dinozauri ce au fost păstrate în mod natural, într-un mod similar.”, a spus Koltypin, conform The Mirror, citat de evz.ro.
Koltypin dă exemplu şanţuri formate în pământ în centrul Turciei. Acesta spune că acestea nu s-au format în mod natural, ci că ar exista posibilitatea ca unele civilizaţii antice să fi condus maşini de teren pe pământ moale.
Dr. Koltypin a descris urmele ca fiind “şanţuri pietrificate în depozitele stâncoase, realizate din cenuşă vulcanică compactată. Toate aceste zone pietroase sunt pline de şanţuri rămase cu milioane de ani în urmă …. nu vorbim de oameni aici. Avem de-a face cu un fel de vehicule de teren. Perechile de şanţuri trec unele peste altele din loc în loc, iar unele şanţuri sunt mai profunde decât altele.”
Aceste urme seamănă cu cele făcute de dinozauri. Şanţurile Koltypin lansează ipoteza că au existat civilizaţii antice. “Poate că aceste creaturi nu erau fiinţe umane moderne”.
Vârsta şanţurilor, potrivit lui Dr. Koltypin, este cuprinsă între 12 și 14 de milioane de ani: “Ca şi geolog, pot să vă spun cu siguranță că vehicule de teren antediluviene (pre-biblice) au fost prezente prin Turcia acum 12-14 de milioane de ani.”
Geologul rus a mai spus: “Cred că vedem semnele civilizației care a existat înainte de crearea clasică a acestei lumi. Poate că creaturile dinaintea civilizației nu erau ca ființele umane moderne (…) Toate acestea dovedesc existența unor civilizații antice, care sunt adesea ignorate de oamenii de ştiinţă”.
Omul de ştiinţă rus a descoperit că adâncimea maximă al unui şanţ este de aproximativ 1 metru. Pe părțile laterale ale şanţurilor se pot observa zgârieturi orizontale, care se pare că au fost lăsate de capetele osiilor utilizate pentru roțile vechi ale unor vehicule. El a mai adăugat că distanța se potrivește foarte mult cu cea existentă între roțile de mașini moderne, dar şanţurile sunt prea adânci pentru a fi făcute de vehiculele de astăzi. Citeste mai multe pe lovendal.ro
rusnacu asta n’o fost pe la noi pe latara, pe urmele pesedeului sa vada cum arata drumurile azi….. toate santuri paralele prin noroaie care vara se usuca si arata identic ca si astea doar ca sunt mai adanci si nu poti trece numai cu taf-ul pe acolo.