Connect with us

INFO ȘTIRI

Cel mai curat oraș al lumii! Oamenii nu au nevoie de mașini. Este un oraș de poveste!

Published

on

În cel mai curat oraș al lumii nu e zgomot și nici poluare. Orașul se află în Țările de Jos, în provinciei Overjissel. Este supranumit „Veneția Nordului”, fiind împânzit de râuri mici, canale și drumuri înguste pentru biciclete. Aici, nu sunt masini.

Se numește Giethoorn și are 2620 de locuitori. Nu există automobile în oraș , toată lumea merge cu bicicleta, pe jos sau cu barca. Se trăiește „verde”. Bărcile cu care se circula pe canale sunt cu motoare eco de capacitate mică. Poluarea fonică datorată lor este foarte redusă. Totul este gândit pentru a face din acest oraș unul de poveste.

Orașul a fost construit în anii 1200, când coloniștii au săpat șanțuri peste mlaștini pentru a obține turba drept combustibil. Locuitorii acestui oraș au ales ca totul să fie păstrat si nu degradat prin tehnologie. Fără drumuri, orașul nu este supraaglomerat, nu există ambuteiaje nu există industrie și nici poluare. Reprezintă o oază de liniște.

RECOMANDARE
Florin Iordache, gest de mahala in Parlament. Semne obscene in mijlocul plenului - video

Turismul are un rol important în economia locală. Cei care vin aici beneficiază de cazare, mic dejun și tururi ghidate. Se aleg cu experiențe de neuitat.

Sursa: expunere.com

Loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

INFO ȘTIRI

Florin Iordache, imagini inedite in care apare vorbind in fata unei sali goale: „Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană”

Published

on

By

În anul electoral 2004, deputatul Florin Iordache îşi pregătea de zor discursul pentru a convinge cât mai mulţi alegători.

Pentru a-şi înfrânge emoţiile, Florin Iordache s-a închis într-o sală goală şi şi-a prezentat discursul, imaginându-şi că are în față mulţimea.

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

“Dragi alegători. Aţi venit astăzi cu sutele, aţi venit să ascultaţi un mesaj, aţi venit să ascultaţi nişte realizări. Eu vă pot privi şi mă pot uita în ochii dvs. Eu nu vă vând iluzii. Eu vă spun nişte fapte concrete şi nişte realizări concrete. Nu vă uitaţi şi nu fiţi ademeniţi de cei care cu tot felul de vorbe uşoare vă spun tot felul de gogoşi. O realizare binecunoscută este cea privitoare la programul cornul şi laptele. Votaţi-mă pe mine, votaţi…pentru a fi aproape de Uniunea Europeană.” spunea atunci Iordache.

urmariti video aici

Loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***