miercuri, aprilie 17, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cele 4 litere care ne dau de gol: felul în care le scriem dezvăluie problemele cu care ne confruntăm

Scrisul de mână este oglinda mult mai multor informaţii decât am fi dispuşi să împărtăşim celor din jur. Însă ochiul unui expert, în cazul de faţă un grafolog, poate identifica aceste informaţii în felul în care trasăm mai ales anumite litere, cum sunt „L“ sau „T.

Publicaţia Business Insider a realizat un clip video împreună cu un specialistul grafolog Kathi McKnight, din care reies anumite tipuri de personalitate sau chiar probleme emoţionale pe baza felului în care scriem de mână anumite litere.

Astfel, grafologul spune că există patru litere care reuşesc să dezvăluie mai multe lucruri decât restul literelor din alfabet despre o persoană, în funcţie de felul în care le scriem de mână.

Litera „l“ cu buclă arată că avem o fire visătoare şi că nu ne este teamă să ne facem planuri mari pentru viitor.  Aceeaşi literă, însă fără buclă, „l“ retras, poate indica faptul că persoana respectivă a suferit dezamăgiri repetate în viaţă şi că ambiţiile şi visele sale au rămas adesea nemplinite.

Litera „t” cu buclă indică un grad ridicat de sensibilitate faţă de orice fel de critică, uneori cu aceese paranoide, când avem impresia că suntem criticaţi chiar dacă nu este cazul.Litera „t“ restrasă, fără buclă, este de obicei o caracteristică a persoanelor muncitoare, disciplinate, care dau dovadă de sânge rece şi de stăpânire în situaţii limită.

Atunci când obişnuim să facem litera „y“ mai ascuţită, aceasta poate fi o dovadă a faptului că ne alegem prietenii cu grijă. Pe de altă parte, o literă „y“ deschisă, extinsă, este proprie personalităţilor extrem de sociabile, înconjurate de o mulţime de prieteni.

Foarte interesant și..  SCRISUL URÂT – Ce este DISGRAFIA și ce probleme poate dezvălui?

O literă „y“ alungită în partea de jos arată că ne place să călătorim. Litera „y“ mai scurtă indică o persoană căreia nu-i prea place să iasă din mediul său, preferând deplasări apropiate de casă.

Linia care taie litera „t“ în partea superioară este regăsită mai degrabă în cazul celor mânaţi de obiective curajoase, care dau dovadă de stimă de sine.  Nu la fel se întâmplă când linia care taie litera „t“ se situează în partea de jos, caz în care se poate vorbi despre o persoană măcinată de griji, nesigură şi care se teme să-şi asume responsabilităţi sau să-şi seteze ţeluri curajoase.

Dacă facem punctul literei „i“ ca un cerc gol, atunci este foarte posibil să avem o fire de artist, jucăuşă, în timp ce punctul plin, îngroşat, relevă o persoană organizată, care destestă dezordinea şi acordă mare atenţie detaliilor.

Sursa: adevarul.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.