Cele mai nebunești cereri în căsătorie! Inspiraţi-vă! (FOTO) - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Cele mai nebunești cereri în căsătorie! Inspiraţi-vă! (FOTO)

Published

on

RECOMANDARE
Românii care-şi construiesc sau renovează casa pot primi 40.000 de lei de la stat

Cererea în căsătorie reprezintă momentul unic, pregătit în detaliu, care se va imprima în memoria celor implicaţi pentru toată viaţa. Este un moment de o intensitate maximă, iar femeile şi-l imaginează în cel mai romantic mod posibil.

Dintotdeauna, bărbaţii s-au străduit nu numai să înţeleagă ce vor iubitele lor, dar şi să impresioneze, să fure o lacrimă sau un zâmbet cald, să transmită o dorinţă atât de profundă încât se vrea a fi o împlinire pentru toată viaţa.

Aşadar, nimic nu e întâmplător când vine vorba de gesturile ce completează scenariul prin care un el întreabă: „Vrei să te căsătoreşti cu mine?”, iar o ea oferă un „Da” sau un „Nu” care schimbă, într-o oarecare măsură, destine.

De la clasica cerere în genunchi, cu un trandafir între dinţi, la inelul ascuns în paharul cu şampanie până la cereri în căsătorie pe stadioane sau la concerte, toate au farmecul lor specific.

Însă, există unele inedite, chiar amuzante uneori, care te lasă mut de uimire, de încântare, care dezvăluie ingeniozitatea minţilor bărbăteşti.

Iată câteva dintre cele mai nebuneşti propuneri matrimoniale:

Harald Six (21 de ani) şi-a cerut iubita în căsătorie pe o stâncă suspendată la 700 de metri altitudine deasupra unui lac, într-o zonă minunată din Norvegia.1 Harald Six

Un cuplu din America s-a logodit chiar înainte de a sări împreună din avion de la o înălţime de 6000 de metri, alături de un alt grup de skydiveri.2 cuplu din America

Un lan de grâu din Kalida Ohio (SUA) a fost transformat într-un banner imens de cerere în căsătorie, vizibil numai din aer.3. lan de grâu

O femeie a fost cerută în căsătorie prin intermediul unui mesager extrem de simpatic.4. mesager

Mesajul de cerere în căsătorie adus de un… delfin!5. delfin

Cerere în căsătorie… subacvatică!6 subacvatică

Jason Fordley (San Francisco) i-a cerut unui artist să realizeze un desen imens pe nisip prin intermediul căruia şi-a cerut iubita în căsătorie.7 Jason Fordley

Când iubeşti pisicuţele, cu siguranţă vei fi încântată de o cerere în căsătorie de acest fel!8. pisicuţele

Cerere inedită în căsătorie în timpul unei… radiografii!9. radiografie

Încă o idee originală marca Coca-Cola!10. Coca-Cola

Iată cum poţi găsi în cutie, în loc de pizza, un inel cu diamant şi o cerere în căsătorie!11. pizza

Sursa: eva.ro

loading...

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Un deputat PSD vrea să fim lăsați să călcăm mai tare pe accelerație în localitate. 50 de km la oră e prea puțin

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***