Cercetătoare NASA: „Am văzut oamenii pe Marte” - Infoalert.ro
Connect with us

Diverse

Cercetătoare NASA: „Am văzut oamenii pe Marte”

Published

on

RECOMANDARE
Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

O fostă angajată NASA susține că în 1979, atunci când Viking Lander se afla pe suprafața planetei Marte, ea și colegii săi au văzut numeroase siluete umanoide.

Rover-ul Curiosity a făcut niste fotografii care au ridicat numeroase semne de întrebare cu privire la ceea ce se întâmplă pe Marte.

Varianta oficială a NASA este că pe Marte nu există nimic, iar tot ceea ce vedem noi în fotografii sunt simple iluzii optice.

O fostă angajată NASA, care și-a păstra anonimatul și și-a spus „Jackie”, a dezvăluit lucruri incredibile, pe care le-a văzut pe Marte.

Jackie a susținut că, în timp ce lucra la NASA, ea era însărcinată cu gestionarea telemetriei  sondei spațiale Viking Lander. Atunci când urmărea imaginile transmise de sonda spațială, angajații NASA, care se ocupau de această misiune, au observa numeroase siluete umanoide, care mergeau în voie pe Marte.

Ea spune că a văzut oameni, care erau îmbrăcați în niște costume ciudate. Ufologul John Lear afirmă că oamenii pe Marte nu ar avea nevoie de costume pentru că s-ar putea acomoda foarte ușor la atmosfera de acolo.

De-a lungul timpului, numeroși au fost cei care au susținut că NASA ascunde tot ceea ce se petrece în sistemul nostru solar, și chiar pe Marte sau pe Lună.

RECOMANDARE
O afacere ce-ți asigură venituri mari! „Aurul rosu” se cultivă în Gorj și costă 14.000 de euro pe kilogram

Motivul îl redă senatorul american Daniel K. Inouye. „Există un guvern în umbră cu propria sa forță aeriană, propria sa structură maritimă, propriul mecanism de strângere de fonduri și are capacitatea de a-și continua propriile idei de interes național. Acest guvern nu se supune niciunei legi și acționează în orice domeniu pe cont propriu”.

 

Sursa: efemeride.ro

loading...

Diverse

Descoperire uimitoare: în organismul uman există atomi proveniți din alte galaxii!

Published

on

By

RECOMANDARE
Angajat al unei fabrici de mezeluri rupe tăcerea. "NICIODATĂ nu o să pun gura pe așa ceva". Iată ce bagă în salam, parizer, mușchi, șuncă sau Kaizer. Răspândiți masiv!

Oamenii de ştiinţă au făcut o descoperire extraordinară. Conform unui studiu recent, publicat în Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, mai mult de o jumătate din materia Căii Lactee și implicit jumătate dintre atomii care intră în componența corpurilor oamenilor, ar putea proveni din exteriorul galaxiei noastre.

Astrofizicienii de la Northwestern University (SUA, Illinois) au realizat simulări pe un supercomputer, identificând astfel un fenomen cosmic numit transfer intergalactic, care a dus la descoperirea unor aspecte neștiute din evoluția galactică, scrie sciencealert.com.

Astrofizicienii au constatat că exploziile colosale ale supernovelor pot expulza cantități imense de materie din propriile galaxii. Atomii pot fi propulsați, în acest fel, cu o forță suficient de mare pentru a parcurge distanțele imense de la o galaxie la alta. Datorită acestor fenomene, galaxia noastră, Calea Lactee, a „importat” materie provenită de la alte galaxii și, desigur, a și „exportat” gigantice cantități de atomi, în urma exploziilor propriilor supernove.

După cum remarcă conducătorul studiului, Daniel Anglés-Alcázar, în organismul fiecărui om există un număr de atomi proveniți din galaxiile vecine, deci, ne-am putea considera, fie și parțial, „călători prin spațiu” sau „imigranți extragalactici”. Citeşte mai mult pe cunoastelumea.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***