duminică, mai 19, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum putem să citim pe chipul nostru toate bolile ascunse pe care le avem

Chipul nostru poate spune multe. Este adevărat că ochii sunt fereastra către suflet și in medicina chineză chipul este harta care poate indica anumite probleme de sănătate.

Știm cu toții că chipul este, într-un fel sau altul, o oglindă a lumii exterioare care ne arată tărâmul interior. Deși totul sună foarte mistic, adevărul de bază este că aspectul nostru corporal exterior este conectat la corpul nostru intern.

Tulburări ale pielii, cum ar fi coșurile, erupțiile cutanate sau schimbarea culorii/tonului pielii, pot semnifica o problemă internă care trebuie abordată pentru a vindeca pielea și a obține o sănătate optimă. Mai precis, fața este unul dintre numeroasele microcosmos din corp care ne ghidează către funcționarea internă a corpului. Fiecare parte a feței are un „punct Qi” sau o relație distinctă cu organele interne. Nu există o bază științifică reală pentru cartografierea feței chineze. În schimb, se bazează pe ani de observație și pe credința că energia, qi-ul, curge către și dinspre organe pe căi invizibile. În continuare vom detalia harta cu problemele de sănătate pe care le indică fiecare zonă a feței.

Fruntea.
Fruntea este legată de sistemul digestiv. Afecțiuni precum sindromul colonului iritabil pot apărea aici prin erupții sau linii. La fel poate o dietă proastă, lipsa somnului și nivelul crescut de stres.

Sprâncenele.
Spațiul dintre sprâncene corespunde ficatului. Ficatul joaca un rol de detoxifier, astfel ca toxinele din emoțiile negative sau o alimentație proasta pot fi in detrimentul acestei zone faciale.

Ochii.
Stresul sau lipsa de apă pot duce la umflături, pungi de ochi sau cearcăne.

Tâmplele.
Tâmplele reprezintă rinichii și vezica urinară. Infecțiile sau inflamația în aceste zone se pot manifesta prin acnee. Medicamentele care nu sunt de acord cu corpul tău pot avea, de asemenea, un efect aici.

Foarte interesant și..  Peștele este recomandat în tot felul de diete, dar există un pește hibrid care îți face mai mult rău decât bine

Orajii.
Obrajii se referă la stomac, splina și sistemul respirator. Obrajii roșii pot fi un semn al inflamației stomacului. Erupțiile pot fi legate de alergii sau probleme ale sinusurilor.

Bărbia.
Linia maxilarului și bărbia corespund cu sistemul hormonal și reproductiv. Coșurile de aici pot fi legate de ciclul menstrual sau de sentimentele de stres.

Gura.
Gura simbolizează stomacul și colonul. Ulcerele din această zonă pot fi un semn de ulcer gastric sau o dietă crudă sau rece care forțează stomacul să intre în exces pentru a încălzi alimentele.

Nasul.
Nasul este împărțit în două părți. Partea stângă înseamnă partea stângă a inimii, iar partea dreaptă se referă la partea dreaptă.

Prin urmare, cartografierea feței este utilă în direcționarea abordării diagnosticului și a tratamentului pentru a trata cauza principală a problemei. Totuși, este important și recomandăm consultarea unui medic înainte de a urma un tratament sau de a vă pune un diagnostic singuri.

Articole asemănătoare