Connect with us

DE ACTUALITATE

Cristian Tudor Popescu: „In 2018 se va ajunge la ciocniri in strada. Nu exista cale de acceptare pentru ceea ce propune guvernul PSD-ALDE”!

Published

on

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca Romania va trece printr-o situație similară celei din decembrie 1989, iar guvernarea PSD-ALDE va ajunge la „coliziunea cu marea masa, in strada”.

Oricum se va ajunge la coliziune, se va ajunge la ciocnire. Pentru ca finalmente, toate aceste politici – pe cat de brutale, pe atat de prostesti, de incompetente – ale acestei puteri vor duce la coliziunea cu marea masa, in strada.

Dar eu as vrea sa nu se ajungă pana la faza disperării buzunarului si burții. Pentru ca am mai văzut asta pe vremea lui Ceaușescu. Se va ajunge la asta. Aceste măsuri economice pe care le ia acest guvern vor duce in mod clar la sărăcirea populației, prin creșterea preturilor, la inflație – deja se întâmpla lucrul acesta -, oamenii or s-o ducă mai rău și atunci tot vor ieși în strada!

Dar eu as vrea ca cetățenii acestei tari sa iasă în strada pentru niște idealuri care nu țin de interesul material și sa câștige aceasta bătălie cu puterea abuziva pe terenul legilor justiției. Pentru ca acolo nu e vorba de salarii, de pensii, nu e vorba de mâncare și de băutura. Este vorba de niște principii, de ceea ce diferențiază, în ultima instanta, oamenii de animale.

Sper ca aceasta atmosfera de rezistenta, de neacceptare a prostirii în fata și a brutalității din partea actualei guvernări sa continue sa se prelungească și în ianuarie și cât o sa fie nevoie, pentru ca nu exista cale de acceptare pentru ceea ce propune acest guvern – care, de altfel, nici nu vor sa negocieze, își exprima, de cate ori pot, disprețul fata de cei care ies in strada”, a spus jurnalistul.

Sursa: caplimpede.ro

loading...

DE ACTUALITATE

Alertă de la POLITIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost înșelați în acest mod

Published

on

Un nou tip de fraudă face ravagii: eşti sunat de cineva care se dă drept operator la Telekom, Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date. Îţi spune că e ceva în neregulă cu factură ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartelă respectivului cu 300 EURO!

Informare a Ministerului de Interne

In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile: Daca un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41.
Nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor.. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider”Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe)cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

ATENTIE de transmis URGENT Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează „A C E” nu răspundeţi; anulaţi apelul.
Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia.

In atentia utilizatorilor Internetului RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI ETC….

Fiţi vigilenţi în următoarele zile!
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita „Invitaţie”, indiferent cine o trimite.

Este un virus care deschide o Flacără Olimpică. Aceasta „arde” întregul hard disc al computerului dvs.
Acest virus va fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.

E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de ‘invitaţie”, chiar trimis de un prieten, nu-l deschideţi şi scoateţi-l din computer imediat.

Acesta este cel mai periculs virus anunţat de CNN; a fost clasificat de Microsoft ca fiind cel mai distructiv virus introdus vreodată in retea.

Acest virus a fost descoperit de cateva zile de către McAfee şi încă nu există remediu pentru el”, acesta este un mesaj care a fost transmis pe internet și care a ajuns în adresele electronice a mii de oameni care au luat în serios îndemnul.

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***