luni, mai 20, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Crud, nu din conservă, pentru că va facilita digestia”

Masa de Paște poate fi o adevărată capcană pentru români, în special pentri cei care au respectat Postul Paștelui. Cei care nu se pot abține de la mâcare și obișnuiesc să facă excese alimentare trebuie să știe că există un aliment pe care, dacă îl consumă imediat după masă, vor avea o digestie bună și vor scăpa de simptomele neplăcute precum balonarea și greața.

Citește și: Teo Trandafir nu mănâncă niciodată acest preparat de pe masa de Paște. Românii îl consumă pe nerăsuflate

Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat un set de reguli pentru ceu care nu își doresc să ajungă de urgență la spital după masa de Paște.

„Moderația trebuie să fie cheia alimentației. În caz contrar veţi avea nevoie de serviciul de urgenţă şi ne vom vedea în gardă chiar din prima zi. Dacă vreţi însă să petreceti în familie şi nu prin spitale, trebuie respectate câteva reguli simple, indiferent dacă aţi postit sau nu, adaptate eventual patologiei de bază, scrie medicul pe o rețea socială. 

1. Nu daţi startul la supraalimentare imediat dupa slujbă, ci aşteptaţi până dimineaţă sau, chiar mai bine până la orele prânzului.

2. Alimentele trebuie introduse treptat, după regula ”nu toate deodată”. Puteţi începe cu friptură…

Citește continuarea pe RomaniaTV.net

Foarte interesant și..  Anunțul oficial de la ASF despre pensiile private obligatorii ale românilor. Ce s-a întâmplat cu banii din fondurile de pensii Pilonul II

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.