Renumita nutriționistă Mihaela Bilic arată cât de importantă este alimentația în procesul de îmbătrânire. Analizând un studiu publicat în revista Nature, aceasta susține că uleiul de pește, bogat în acizi grași omega-3, joacă un rol semnificativ în încetinirea îmbătrânirii biologice.
Mihaela Bilic, despre alimentul care întârzie îmbătrânirea
Constatarea Mihaelei Bilic vine în urma unui experiment care a urmărit efectele omega-3 asupra vârstei biologice a participanților, timp de 3 ani, și prin care s-a constatat că acestea sunt chiar mai puternice decât ale vitaminei D sau ale sportului practicat ocazional.
„Știați că vârsta cronologică poate să fie diferită de vârsta biologică? Cu toții ne dorim să arătăm mai tineri, doar că în practică organismul este mai obosit și mai surmenat decât arată anii din buletin
Alimentația joacă un rol important când vine vorba de impactul pe care îl are trecerea anilor asupra corpului. Un studiu apărut în Nature Aging arată că uleiul de pește bogat în acizi grași omega 3 întârzie îmbătrânirea…
Citește continuarea pe RomaniaTV.net