Cum ar fi arătat Iisus Hristos în copilărie. Imaginile sunt ULUITOARE - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Cum ar fi arătat Iisus Hristos în copilărie. Imaginile sunt ULUITOARE

Published

on

RECOMANDARE
Caută prin sertare monede vechi de 100 de lei cu Mihai Viteazul. Poți primi pe fiecare între 100 și 200 de lei

Experti din cadrul Politiei italiene au generat o fotografie care prezinta modul in care ar fi putut arata Iisus in copilarie, plecand de la chipul imprimat pe Giulgiul din Torino, tesatura despre care unii cred ca ar fi cea in care a fost infasurat trupul lui Hristos dupa rastignire.

Detectivii italieni au folosit o tehnică de inversare a procesului de îmbătrânire pentru a ajunge la imaginea adolescentului Iisus, informează Independent.co.uk. Au redus dimensiunea fălcilor, au ridicat bărbia şi au îndreptat nasul, adică exact opusul tehnicii pe care poliţiştii o folosesc acum pentru a afla cum ar putea arăta un infractor la ani după comiterea faptei.

Spre exemplu, această metodă a fost folosită pentru prinderea marelui lider mafiot Bernardo Provenzano. Experţii au folosit o fotografie de-a lui Provenzano din 1959 şi au reuşit să-l prindă în 2006, graţie acestui proces de „îmbătrânire”.

Imaginea unui Iisus copil şi metodele utilizate pentru a o crea vor fi în centrul unui program de televiziune italian şi a marcat cea mai recentă expunere a Giulgiului din Torino. Relicva urmează să fie publică pentru două luni, iar milioane de oameni sunt aşteptaţi să o viziteze. Inclusiv Papa Francisc a anunţat că va vedea Giulgiul şi se va ruga lângă el, pe 21 iunie.

RECOMANDARE
Formula energiei ieftine. „Invenția mea ar scoate petrolul din ecuația de transport“

Sigur că vor exista, în continuare, contestatari ai veridicităţii Giulgiului şi, prin urmare, a procesului de simulare a chipului lui Hristos în copilărie, mai ales după ce un test cu carbon a relevat faptul că relicva ar fi fost creată undeva între anii 1260-1390, deci nu ar fi altceva decât un fals medieval.

Sursa: libertatea.ro

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Cei șapte pitici maramureșeni care au supravieţuit infernului de la Auschwitz

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***