Connect with us

INEDIT news

Cum arată actorul care l-a interpretat pe IISUS din NAZARET, după 40 de ani de la filmări? Toţi au crezut că a fost lovit de un blestem

Published

on

Filmul „Iisus din Nazaret“, apărut în 1977, în regia lui Franco Zeffirelli l-a avut ca protagonist pe actorul britanic Robert Powell, la cererea Papei Paul al VI-lea. Rolul i-a adus celebritatea actorului, însă au existat multe voci care au afirmat că, după interpretarea Mântuitorului, Powell a fost urmărit de un blestem.

  

Apropiaţii actorului au mărturisit că acesta părea blestemat, fiindcă ajunsese să se considere „trimisul pe Pământ al lui Dumnezeu“, scrie cancan.ro. Mai mult, în momentul în care a acceptat să îl interpreteze pe Iisus din Nazaret, acesta era un ateu convins.

De asemenea, un alt mod prin care s-a manifestat „blestemul“ ar mai fi, în ochii criticilor şi faptul că nu a mai avut niciun alt rol atât de însemnat precum a fost cel din filmul lui Franco Zeffirelli.

Până şi Robert Powell mărturisea, în 2000, că „De la păr până la siluetă eram Iisus Hristos, a fost un moment extraordinar“. În plus, acum acesta a ajuns la vârsta de 71 de ani şi a mai apărut în diverse producţii britanice. Ultima sa apariţie a fost în 2013, atunci când a narat documentarul numit „The Bible“ (n.r.: „Biblia“).

RECOMANDARE
Ce inseamna sa fii "antinatalist". Un tânăr își dă părinții în judecată pentru că nu i-au cerut acordul înainte să-l aducă pe lume

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Enigma vasului EDUARD BOHLEN! O navă lungă de 100 de metri îngropată în nisipul Deșertului Namib!

Published

on

By

Nava EDUARD BOHLEN este ambarcațiunea misterioasă  care a eșuat în Atlantic  și se află în prezent în deșert.Vasul ”Eduard Bohlen” a fost construit în anul 1891.

Era o navă rezistentă pentru acele vremuri, având un  tonaj (volumul spatiilor interioare ale navei exprimate în tone registru) de 2.300 și o lungime de 94 de metri. Naviga cu un echipaj de 43 de persoane la bord. 

După 20 de ani de activitate, la  5 septembrie 1909, sub pavilion german, urma să facă o deplasare din Swakopmund (Namibia) la Table Bay, Cape Town (Africa de Sud). Ceața densă de pe coastele Skeleton,a făcut ca  ambarcațiunea să  se ciocnească de stânci. ”Eduard Bohlen” s-a scufundat în Oceanul Atlantic, în Conception Bay.

De la acel eveniment nefast au trecut peste 100 de ani și, deoarece deșertul namibian a înaintat vertiginos în apele Oceanului Atlantic, vasul a ajuns între dunele de nisip, la o distanță de mai bine de 400 de metri de țărm. Astăzi ne  oferă imagini incredibile.

RECOMANDARE
Chiar credeati ca in pizza si merdenele se pun cascaval si branza? Cum isi bat joc de noi patiseriile si cofetariile

Sursa: a1.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***