marți, aprilie 16, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cum își aleg sufletele trupul înainte de naștere

Unor suflete le este cu adevărat dificil ca la o perioadă de timp după moarte să își găsească un trup în care să se nască. Iar motivul este foarte simplu. Dacă am putea să le divizăm, sufletele se împart în trei categorii. Din categoria inferioară fac parte oamenii a căror conștiință este aproape inexistentă, a căror conștiință este inferioară; din categoria a doua fac parte cei a căror conștiința este foarte evoluată și pură; iar din a treia categorie fac parte oamenii mediocri – o combinație a primelor două categorii.

În India este folosită o toba, damroo, ale cărei capete sunt foarte largi, iar mijlocul este foarte îngust. Dacă ne imaginăm această tobă ca fiind îngustă la capete și mare la mijloc, atunci vom putea înțelege foarte ușor sufletele neîntrupate.

La capetele înguste se află foarte puține suflete. Acestor suflete inferioare și superioare le este foarte dificil să se reîntrupeze. Dar sufletele care fac parte din categoria de mijloc – care sunt foarte multe – nu au nicio problemă în găsirea unui trup, deoarece pentru acestea întotdeauna este pregătit un pântec.

La o perioadă de timp după moarte, sufletul vede sute de cupluri care fac dragoste – și de care cuplu se simte atras, va pătrunde în acel pântec. Multe suflete superioare nu pot intra în pântecele unor femei obișnuite.

Un suflet superior are nevoie de un cuplu care să aibă o conștiință foarte evoluată, astfel încât să îi fie accesibile după naștere potentialitatile cele mai elevate.

De aceea, un asemenea suflet trebuie să aștepte. În mod similar, sufletele inferioare trebuie și ele să aștepte până când apar cupluri cu o calitate a conștiinței foarte decăzută. Însă sufletele mediocre nu au nicio dificultate în a se reincarna rapid. Pentru acestea există în permanență pântece accesibile.

Există în India o tehnică de meditație pentru cei muribunzi, denumită Bardo. Prin această tehnică, celui care a murit i se șoptește la ureche: “O să vezi sute de oameni făcând dragoste, dar nu trebuie să te grăbești să te îndrepți spre niciun cuplu. Mai așteaptă; nu pătrunde imediat în pântecul de care te simți atras.

Foarte interesant și..  Dacă ai probleme de somn trebuie să știi și tu cum poți să adormi în mai puțin de 60 de secunde

” Dacă ar face-o, ar fi exact că și când ar pleca la cumpărături și ar intra în primul magazin întâlnit, fără să aleagă și fără să facă nicio selecție între magazine.

Prin metoda Bardo, sufletul este avertizat: ,,Ai grijă! Fii foarte atent! Nu te grăbi, continuă să cauți: ia totul în considerare.” Sufletul va vedea sute de cupluri făcând dragoste, dar dintre toate acestea, el se va simți atras doar de un singur pântec.

Sufletele superioare și cele inferioare trebuie să aștepte până găsesc un pântec potrivit. Sufletul inferior nu poate găsi foarte ușor un cuplu care să aibă un caracter inferior potrivit necesităților sale. În mod similar, sufletul superior așteaptă până găsește un cuplu care să îi satisfacă necesitățile.

Aceste suflete inferioare neintrupate sunt așa-zisele spirite rele despre care se vorbește în toată istoria omenirii: iar sufletele superioare sunt zeii. Dar pentru un suflet obișnuit este întotdeauna pregătit un pântec care să îl primească. La o perioadă de timp după ce s-a produs despărțirea de corpul fizic, un suflet mediocru pătrunde într-un pântec pentru a porni într-o nouă existență fizică, arată caplimpede.ro.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.