sâmbătă, septembrie 23, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

„Cu asa ceva ne trimete…” – Răspunsul tulburător al unui angajat de la drumuri care asfaltează un drum județean cu pământ

Un cetățean a surprins și filmat momentul în care o echipă de muncitori a Societății Drumuri și Poduri Maramureș astupau gropile de pe DJ 187, Valea Ruscovei, cu… pământ. Indignat (pe bună dreptate), bărbatul le-a cerut explicații muncitorilor care, chiar și filmați, continuau să „repare” drumul cu pământ și pietre fără nici o jenă, scrie actualmm.ro. 

Văzând că nu poate să aibă nici un dialog cu muncitorii, cetățeanul l-a căutat pe cel responsabil de muncitori și, implicit, de lucrarea pe care o executau. Șeful de echipă a încercat în primă fază să se sustragă din fața camerei. Întrebat de către cel care filma cum e posibil ca un drum județean să fie reparat cu pământ și bolovani, răspunsul responsabilului de echipă a fost de-a dreptul halucinant: „Dar dacă cu așa ceva ne trimete...”.


Felul în care arată unele drumuri județene din Maramureș spun totul despre felul în care autoritățile înțeleg să onoreze nevoile cetățenilor. De data aceasta însă, modul în care o echipă de muncitori a fost trimisă să își facă „treaba” depășește orice imaginație.

Foarte interesant și..  Care este data nașterii lui Adam, primul om care a trăit pe Pământ alături de Eva? Studiile arată că au trăit în Africa

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.